Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D'avilada tam acgöz. Bir tarafdan bize oyuncu kakalamaya calisip komisyon götürecek. Diger tarafdanda Belhandayi serbest birakinda ben gittigi takimdan daha fazla para alayim pesinde.

Reis kanat cok da simdi kacimiz feghouliye guveniyor ? Adam çok ama guvenilir kimse yok.

Oğulcan,Arda,Kılınç'ı aldık gibi. Feghouli'nin 2 senelik hayvan gibi maaşı var zor satarız. Daha Kerem var. Ali Yavuz da sol açık oynuyormuş Tarsus'ta. Orta sahada kimse yok oraya yönelmemiz lazım

Belhandayı göndersin bunu getirsin üstüne William D'Avila'ya madalya bile takarız :D
Yapacağı şeyi söylüyorum. Belhanda'nın 1 yıllık alacağına karşılık bonservisini alır kulüpten Bu çocuğu getirir 300-400k da komisyon alır cebine siz sağ ben selamet der

Ilgaz Çınar pek böyle şeyler sallamazdı.

Yine de temkinli olalım, duyuma inanmayalım ınandırmayalım, duyumsuz da kalmayalım.

Yapacağı şeyi söylüyorum. Belhanda'nın 1 yıllık alacağına karşılık bonservisini alır kulüpten Bu çocuğu getirir 300-400k da komisyon alır cebine siz sağ ben selamet der
Belhanda 1 gram bonservis kazandırmıyorsa seneye u19 takımıyla maçlara çıksın seneye piyasasını iyice çökertip imza parası ve yüksek maaş hayallerine balta vurmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt