Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.270
- 24.318
- 3.093
Forumda yapmak yasaksa evde yapıp getirelim?
10 yıldır buradayım karşılaştığım en kötü espriyi yaptın dostum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda yapmak yasaksa evde yapıp getirelim?
Küçük enişte sinirinden korkar karbonatOrası zor.Erol tek parmağıyla yer..
Bu adam Kayserispor’a yakınlığıyla biliniyor muhtemelen kiralama + zorunlu opsiyonla Mensah transferini bizimkiler bitirecek gibi gözüküyor
Arda'yı 8 yapakMuslera
Omar - Luyindama - Marcao - Sarrachi
XXX-XXX
Kalu - Feghouli - Kilinc
Falcao
Suanlik durum bu
ben diyim o zaman. senin icine sinmeyen transfer benim icin coptur.Çöp demeyim şimdi o kadar da değil ama bizim için yeterli olacağını sanmıyorum. Benim içime sinmez bu transfer.
Fm oynamayanlar için meali nasıl.iyi miKalu Fm ProfileEkli dosyayı görüntüle 88247
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
srna mı?Dün Omar'ı izleyen var mı?
Çok efektif değildi ama dengeli,sağlam bir oyuncu gibi geldi bana. Srna'ya benzettim.
Ya arkadaşım neyin kafasını yaşıyon burası fikir paylaşma yeri. Sen beğendiysen bir sıkıntı yok.ben diyim o zaman. senin icine sinmeyen transfer benim icin coptur.
Ulan davar ozaman limit bile yoktu hoca bi güzellik yaptı yönetime yarım sezonluk maaşını erteledi.kafaları hep itneliğe çalışıyorAli Koc : Gerekirse geçmişte başka kulüplerin yaptıkları gibi 1907 TL'ye transferler de yaparız"
Adam kafayi yedi!
kaç yaşında pekiBelli etmiyor renktas.
Adam zaten 22 yasinda degil.
Kalp problemleride vardi zaten ...
Gecen senede antremanlarda aci cektiler sezona fisek gibi girecegiz dedik leş gibi girdikKondisyoner transferi okadar onemliki cop les beli donmuyor dedigimiz adamlar ucup kacabilir herseyden once kampa kondsiyoner yetismeli idman goruntulerinde gozlerinde aci ceken topcular gormek istiyorum ayak tenisini yardimcilari ile oynasin sayin terim
Dün Omar'ı izleyen var mı?
Çok efektif değildi ama dengeli,sağlam bir oyuncu gibi geldi bana. Srna'ya benzettim.