- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Bartuğ çok iyi galiba son zamanlarda çok fazla adını duymaya başladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda belhandan sagolsun cok buyuk katkida bulundusen buna pas oyunu mu diyosun? ortada olmayan bi oyuna pas oyunu diyerek sanki onu gerçekleştirmişiz veya bi şeyler yapmışız gibi konusmayalım oyun namına hiçbi şey yoktu![]()
fizige dayalı antrenman yapıyo son zamanlarrda sürekliBartuğ çok iyi galiba son zamanlarda çok fazla adını duymaya başladım
genc gslileri biraz rahat bırakalımfizige dayalı antrenman yapıyo son zamanlarrda sürekli
Serinin turk versiyonu gibi yasina gore her turlu pasi var aslında 6 degil 8 olmaliBartuğ çok iyi galiba son zamanlarda çok fazla adını duymaya başladım
Takımımızdaki genç kardeşlerimizin böyle çabalaması ve taraftarın gözüne girmesi bazen transferlerden daha sevindirici oluyorfizige dayalı antrenman yapıyo son zamanlarrda sürekli
Falcaoya top getirmek onemli degilki sahaya getirmek önemliIlgaz Çınar: "Solda Saracchi önünde Kalu ya da Musaba, sağ tarafta Omar Elabdellaoui önünde Emre Kılınç... Ön tarafında zaten Falcao var, Falcao'ya top getirirseniz zaten neler yapacağı ortada."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
alakası yok. ismi tuhaf oldugu icin akılda kalıyor sadece.Bartuğ çok iyi galiba son zamanlarda çok fazla adını duymaya başladım
Atletik değildi diyorumSrna ve efektif olmamak mı? Adam Mariano gibi sağ bekten oyun kuruyordu, çok zeki ve teknik bir oyuncuydu efektiften kastın nedir acaba?
Digerleri gitsin falcaoya katlanabiliris sahaya cikarsaÖnce feghouli belhanda babel diagne falcao akıbetleri ne olacak onları açıkla yönetim sonra transfere giriş
belhanda babel kesin giderÖnce feghouli belhanda babel diagne falcao akıbetleri ne olacak onları açıkla yönetim sonra transfere giriş
Sergen su cocuklari oynatacak yurt disindan pilot takim alsaydik bambaska seyler konusurdukabdussamed fiziken iyice dirileştiyse ortasaha için bi sans bizim adımıza.oyun görüşü olan bi 6 numara.bartug hayranı oldunuz.sizi anıl batın hayranı da yapacagım.hamza akman ve beknazı zaten bilyosunuz.erkanda potansiyelli ve istatistiği iyi bi ortasaha.insallah o da gözüne girer hocanın