Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bartuğ çok iyi galiba son zamanlarda çok fazla adını duymaya başladım

Beyler yaşları söylediğiniz gibi çıkmaz. O kadar teste giriyorlar. O değil de aklıma Herrera'nın ilk Porto'ya transferi geldi. Ben dahil herkes adamla t........k geçmişti. Sonra da bize gelsin diye dua ediyorduk.

Bu fenerliler harbi paranoyak ve kendilerini üstün falan görüyorlar baya baya 12 yıldır cl yok 6 yıldır teneke kupa bile kaldırmamışsın bir oyuncu Galatasaraylıyım diye her yerde ilan etmiş fazla para verdin diye güçlü ve büyük sanıyorsun kendini valla güzel kafa psikolojisi bozulmuş bunların iyice limit falan derken

Önce feghouli belhanda babel diagne falcao akıbetleri ne olacak onları açıkla yönetim sonra transfere giriş

Kalu hayal kırıklığı olur söyleyim bu sezon 1 gol 1 asist geçen sezon 3 gol 3 asist yüksek rakamlara ulaşabilen bi oyuncu değil

abdussamed fiziken iyice dirileştiyse ortasaha için bi sans bizim adımıza.oyun görüşü olan bi 6 numara.bartug hayranı oldunuz.sizi anıl batın hayranı da yapacagım.hamza akman ve beknazı zaten bilyosunuz.erkanda potansiyelli ve istatistiği iyi bi ortasaha.insallah o da gözüne girer hocanın

Aslında Atletico bize bi güzellik yapsa da Hector Herrera'yı verse. Geçen sene 21 maçta oynamış.

abdussamed fiziken iyice dirileştiyse ortasaha için bi sans bizim adımıza.oyun görüşü olan bi 6 numara.bartug hayranı oldunuz.sizi anıl batın hayranı da yapacagım.hamza akman ve beknazı zaten bilyosunuz.erkanda potansiyelli ve istatistiği iyi bi ortasaha.insallah o da gözüne girer hocanın
Sergen su cocuklari oynatacak yurt disindan pilot takim alsaydik bambaska seyler konusurduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt