Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç kaliteli oyuncu alabilmek için bonservis vermek lazım,kiralık gelenleri gördük hep problemli.Bu şartlarda sosa işimizi görür en azından ne verim alacağın belli ama yıllık 2.5 milyon euro fln istiyor sanırım.

Belhanda'yı satamadık. Diagne'yi muhtemelen satamayacağız. Babel'den bonservis kazanmamız zor. Feghouli de gidecek gibi durmuyor. Bonservis geliri olmayan ortamda Sosa geçiş dönemi için tercih edilebilir. Bence menajer oyunu, feneri koparma derdindeler. Ama uygun maliyete gelecekse Sosa'ya hayır demem.

Geçen senenin falcaocuları şimdi sosayı istiyor demek ki alınmaması lazım
Kendim için söyleyeyim zira ezbere yorum yapmayı çok seven birine benziyorsun.

Falcao ismi geçtiğinde çokça gelmemeli yazdım. Bunu yazdım diye de bayağı laf yemiştim.

Birinin maaşı 7 m euro biri 1.5. Arada dağlar var yani. Donk denilen herif 2 alıyordu ben de ezbere yorum yapayım, muhtemelen Donk'u çok beğeniyorsundur.

Mensaha 1.veya 1.5 alabiliyirsak a
Mensah ve Seri transferlerini bitirmeye çalışan Galatasaray’da, her ihtimale karşın alternatifler de sıcak tutuluyor. Sarı- Kırmızılılar bu doğrultuda Crystal Palace’ın ön liberosu Cheikhou Kouyate’nin kiralanması konusunda görüşmelere başladı.

Lerma,kouyate. Dogru hedefler
Seri bitmesin lutfen

Genç kaliteli oyuncu alabilmek için bonservis vermek lazım,kiralık gelenleri gördük hep problemli.Bu şartlarda sosa işimizi görür en azından ne verim alacağın belli ama yıllık 2.5 milyon euro fln istiyor sanırım.
Yanlışım yoksa 3.2 milyon euro alıyordu Ts'den. 3 ten aşağı kabul etmez diye düşünüyorum.

Kendim için söyleyeyim zira ezbere yorum yapmayı çok seven birine benziyorsun.

Falcao ismi geçtiğinde çokça gelmemeli yazdım. Bunu yazdım diye de bayağı laf yemiştim.

Birinin maaşı 7 m euro biri 1.5. Arada dağlar var yani. Donk denilen herif 2 alıyordu ben de ezbere yorum yapayım, muhtemelen Donk'u çok beğeniyorsundur.
Sosa 1.5m alacakmış büyük bir yalan
Donku zaten beğenmiyorum
35 lik topcu savunculuğunu bırakın artık bu sene 50 maça çıkacak bu takım

Ya her yaşlı oyuncu falcao selçuk gibi olcak diye bişey yok fernandinho modric kolarov bu adamlarda 85 li bu bide avrupada yokuz zaten bu adam senelerdir gözümüzün önünde show yapıyor atiba burak emre kaç yaşındalar bide sosa zaten fizik gücüyle değil tamamen oyun zekası ve yeteneğiyle top oynayan biri her türlü iş yapar.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sosa'yı almak için bir sebep gösterin?

-35 yaşında seneye 36 olacak. Satmak istesek satamayız.
-Ligin 2. yarısında ortalıkta gözükmedi, final maçında bile kötüydü.
-Her maç kırmızı yemeye müsait bir oyuncu.
-Tempo desek çok tempolu bir oyuncu değil.
-Pas oyunu desek ligin en çok top kaybeden oyuncusundan nasıl pas oyunu isteyeceğiz.
-Bu sezon ligde 42 maç oynayacağız bu tempoyu nasıl kaldıracak.
-Attığı golleri zaten penaltıdan atmış.
-Maaş desek hayvan gibi maaş ister.

Ama gelsin değil mi :)

Sosa 1.5m alacakmış büyük bir yalan
Donku zaten beğenmiyorum
35 lik topcu savunculuğunu bırakın artık bu sene 50 maça çıkacak bu takım
Rotasyon yapmak zorundasın.

Sosa gelsin diyenler 1.5 üstüne ok demiyor, bunu da sorgulaman lazım laf atmadan önce. Özellikle defalarca max 1.5 yazdım.

Benim merak ettiğim FFP varken ve elde orta saha yokke sence hangi parayla kim alınmalı?

Kimse konuşmuyor ama Kerem Aktürkoğlu bu sene patlama yapabilir. Stilini birine benzetiyorum ama bir türlü aklıma gelmiyor. Eleman acayip seri oynuyor.
Seviye farkı çok fazla çok ümitlenmemek lazım.Beğenmediğimiz yunus,jesse,jimmy gibi adamları o lige koy içinden geçer.

Sosa'yı almak için bir sebep gösterin?

-35 yaşında seneye 36 olacak. Satmak istesek satamayız.
-Ligin 2. yarısında ortalıkta gözükmedi, final maçında bile kötüydü.
-Her maç kırmızı yemeye müsait bir oyuncu.
-Tempo desek çok tempolu bir oyuncu değil.
-Pas oyunu desek ligin en çok top kaybeden oyuncusundan nasıl pas oyunu isteyeceğiz.
-Bu sezon ligde 42 maç oynayacağız bu tempoyu nasıl kaldıracak.
-Attığı golleri zaten penaltıdan atmış.
-Maaş desek hayvan gibi maaş ister.

Ama gelsin değil mi :)
teknik yaraticilik vizyon duran top
bunlarin hepsi eksik bizde

Burada anlaşılamayan şey şu; sosayı isteyenler oyuncunun o bölgede bu lig için en iyi isim olduğunu söylüyor. Ama istemeyenler yok yaşlı çok çöp adam bırakın oyunu kurmayı ligin en fazla top kapan adamlarından biri. Adamı istemezsin beğenmeyebilirsin ama sosaya çöp vs demek senin futbol değil başka sporlar ile ilgilenmen gerektiğini gösterir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt