Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Kilinc icin video hazirlamalarina gerek yok bu videoyu kullansinlar cuk oturmus

Gerçekten transfer sürecindeki durulu ile Emre Kılınç'ı tebrik etmek gerekir daha gelmeden sevdim kendisini eminim Ali Koç & Emre Belözoğlu ikilisi onun da aklını karıştırmaya çalışmıştır

Mert Hakan'a gelince üzerine konuşulmaya değecek hele ki Melo ile aynı videoda olmayı hak edecek birisi değil benim gözümde geçen seneye kadar kimse tanımıyordu kendisini 3 kuruş için verdiği sözden döndü bir de "Fenerbahçe bana verdiği sözü tutan tek takımdı" filan diyor. Daha Fenerbahçe formasını giymeden egosuna yenik düşmüş saçma sapan açıklamalar yapıyor sen kimsin de Galatasaray'ı hedef gösterip söz tutmaktan bahsediyorsun ?

Yok mu bir tıkırtı sıkırıtı?

ali koç 2 sene sonra ana para ödecek muhabbetinde haklı,bu yüzden bizim gelecek sezon stadyum isim hakkını satarken akıllı davranmamız lazım

Nando
Omar Luyi Marcao Saracchi
Lerma Mensah
Götze
Emre K. Falcao Sisto

ali koç 2 sene sonra ana para ödecek muhabbetinde haklı,bu yüzden bizim gelecek sezon stadyum isim hakkını satarken akıllı davranmamız lazım
Hakli falan degil hem kulup batti deniz bitti diyecek hem ayni 4 gun tane pahali adam alacaksin. Ts bjk mal mi kurallara uyuyor vermiyor bu paralari?

A Albayrak hemen hastanelik olmus. Cengiz baskanimizin hastaligi, Apo'nun durumu vs. yönetim cidden bitik durumda. Galatasaray'a saglik sorunlarindan ötürü bir kere faydali olmalarina imkan yok... Derhal secime gidilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt