Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Seri ve Lemina’dan vazgeçti. (Ajans1905)

Mensah h.o.

Lemina neyse de seri içime sinmiyordu ya iyi oldu. Kesici ve pas yüzdesi yüksek bi 6 no şart takıma

Ayağı temiz, gereksiz işlere girmeyen, pozisyon alması iyi bi dos lazım

Galatasaray Seri ve Lemina’dan vazgeçti. (Ajans1905)

Mensah h.o.
Yani Seri ve Lemina bu ligin üzerinde oyuncular yüz çevrilecek adamlar değil tabii ki ama denedik olmadı işte farklı şeyler denemenin vakti geldi bence Mensah çok daha uygun şu anda bizim uyuşuk takım için

lemina ve seri'den vazgeçilmesi iyi haber. iki oyuncu da problemli.

gerçi yerlerine kimseyi alamama ihtimalimiz de var ;D

Sonunda mükemmel bir Sağ Bek kazanıyoruz. Mariano, Ebouede çok iyi beklerdi ama kusurları olan beklerdi..

Omar Elabdellaoui savunma gücü muhteşem, hücum gücüde 7/10 falan bir oyuncu. Umarım son anda bir aksilik çıkmaz da biter bu transfer
PhotoCollage_20200807_161712711.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sonunda mükemmel bir Sağ Bek kazanıyoruz. Mariano, Ebouede çok iyi beklerdi ama kusurları olan beklerdi..

Omar Elabdellaoui savunma gücü muhteşem, hücum gücüde 7/10 falan bir oyuncu. Umarım son anda bir aksilik çıkmaz da biter bu transfer Ekli dosyayı görüntüle 88194

Hayatında kaç kez izledin bok gibi topçu kıyasladığın kişilere bak.

Twitter değil bura olm kendine gel

Ayağı temiz, gereksiz işlere girmeyen, pozisyon alması iyi bi dos lazım
Bence önce tek defansif orta saha ile mi oynarız yoksa ikili orta saha mı izleriz ona karar versin Fatih Terim maç içinde zırt pırt değiştiğini izlemek istemiyorum eğer uzun zamandır denediği üçlü orta sahayı kullanacaksak Arda sol içte serbest rolde oynar sağ içte Mensah olur böyle olursa defansif orta sahanın buna uygun seçilmesi gerekir fizik kalitesi üst düzeyde olan maç içinde kondisyonu yüksek bir adam almak gerekir yok ikili orta sahada oynayacaksak oyunun iki yönüyle oynayan orta sahaların üzerinde durmamız gerekiyor meselea Bakayoko ile yolları ayırmak istiyor Chelsea ikna edilebilir mi bilemem ama o pamuk ipliğine bağlı orta sahamızı halat gibi tutabilecek bir oyuncu Bakayoko. Arda'nın sakatlık ceza gibi durumlar olmadığı sürece sahada olacağını düşünüyorum Fatih Terim'in inadıyla e Mensah iddiaları var geriye bir defansif orta saha kalıyor soru işareti olan

Arda-Mensah
Bakayoko

Şöyle bir orta saha üçlüsü kötü olmazdı bence

Mensah falan gelmiyor yayini dinledim. Hatta kimse gelmeyecek demeye getirdiler. Muhtemelen aytac kara gelir. Belhanda ve feghouli de belese gidecekmiş

Omar Elabdellaoui savunma gücü muhteşem, hücum gücüde 7/10 falan bir oyuncu. Umarım son anda bir aksilik çıkmaz da biter bu transfer Ekli dosyayı görüntüle 88194

Normalde gelmesini pek istemiyordum ama dün maçta izleyince beğendim bu adamı sahada çok sağlam bir duruşu var ikili mücadelelerde hem fizik kalitesiyle hem cesaretiyle mücadeleden kaçmayan biri

Mıy mıy futbolculardan içi geçmiş takımımızı izlemekten o kadar sıkıldım ki artık böyle adamlarda arıyorum kurtuluşu

Ha evet Mensah-Seri gelirse destan yazacağız Sosa kimmiş, Sanki Seri gelirse tapusuyla gelecek 1 sene oynayıp gidecek seneye yine adam arayacaksın Sosa ile hiç değilse kaliteli topçu görürüz. Adamın gittiği takım ihya oldu ligde nerdeyse. Bende istiyorum oraya bonservisli 10 numara adamlar ama yok Sosa gelse mükemmel olur hiç yaşlıydı şöyleydi muhabbetlerine girmem. Sosa zaten deep lying playmaker oynuyor bu rolü muhteşem yapar Seri yerine.
Seriyi begenenler, ezbere yorum yapanlar. Futbolu iyi bildigine inandiklari adamlari dinleyip dinleyip geliyorlar, burda seri guzellemesi yapiyorlar .Seriyi bizde izledik, abi O kadar abartilacak bi futbolcu degil.Sosa hic bisey yapamassa cikar duran top kullanir, bisey yapar Seriye verilecek kiralama bedeli ve yillik maastanda Kar yaparsin.Serinin yanina adam yiyen iki tane os alacagina Sosanin yanina iki tane adam yiyen os alsak ne kaybederiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt