Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim ne yapmaya çalışıyor ya? Son 1 ay zaten lige havlu atmıştık, kadro yapılanması başlaması gerekiyordu. Orta saha bomboş ve ciddi ilerleme sağlanan kimse yok. 1 ay sonra başlıyor ligler. Galatasaray kapısında yatan yönetim olmasa da gelecek arda dışında isim açıklanmadı hala. Oyuncu satamıyoruz, kimsenin bağlantısı yok yurtdışı ile. Albayrak Serum şov yapsın ancak

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2-3 maçını izlemiş biri olarak yazıyorum en ufak beklentim yok. Maç içerisinde dağınık, kaotik ve ne yaptığı belli olmayan bir futbolcu.

En fazla 7-8 sene sonra Muğdat seviyesine gelir.

Kampa alinacaklarin hepsi sozlesmeyi uzatsin, uzatmiyorlarsa yol alsinlar. Ismini anip kimsenin reklamini yapmaya gerek yok bravo ali yavuz

Benim tek diyeceğim...

#NainggolanAşkıLimitTanımaz

Transfer Istihbarat Şefi

Kirmizi isteyen el kaldirsin hazirliyofum

Seri ve Lemina’dan vazgeçilmiş. Vazgeçen kim acaba.

Yerine Aytaç gelir başka da eleman almazlar orta sahaya.

Yimpaş Yozgatspor’da ilk 11’de oynayamaz olan Taylan’la maçlara çıkarız.

Rodop'un yayını izledim. Notlar:

-Babel'den kurtulmaya çalışıyoruz, bir ihtimal Seri'yle takası söz konusuymuş ama ben ihtimal vermiyorum.
-Feg ve Belhanda için teklif yok bonservislerini ellerine verip yollayacağız
-Seri ve Lemina'dan vazgeçildi. Seri için Babel opsiyonu var üstte yazdığım üzere.
-Bruma-Lerma-Götze haberleri hikaye. Maliyetleri yüksek, genel olarak kanat transferi de düşünülmüyor.
-Sekidika kiraya.
-Bartuğ Elmaz-Abdüssamed Karnucu-Emin Bayram-Ali Yavuz Kol-Süleyman Luş kamp kadrosunda olacak. Caner'in alınmama sebebi Süleyman imiş(?). Erkan Süer de bu ekibe dahil olabilir. Atalay ve Yunus da kampta olacak ama vücut dillerinden anladığım bunlar fazla düşünülmüyor. Özellikle Ali Yavuz Kol-Süleyman Luş ve Bartuğ'dan hocanın ciddi beklentisi var.
-Sosa'yla alakamız yok.
-Sürekli euro şöyle yüksek, limit, alt yapı muhabbeti yaptılar anladığım kadarıyla pek kimse alınmadan eldeki yüksek maaş alanlardan kurtulmaya çalışacağız.
-Falcao yeni transfer olacak dediler kalıyor yüksek ihtimalle. Çatne'yle ilgili konuşulmadı o da duracak anladığım.

Eved.

-Babel'den kurtulmaya çalışıyoruz, bir ihtimal Seri'yle takası söz konusuymuş ama ben ihtimal vermiyorum.
-Seri ve Lemina'dan vazgeçildi. Seri için Babel opsiyonu var üstte yazdığım üzere.
-Bruma-Lerma-Götze haberleri hikaye. Maliyetleri yüksek, genel olarak kanat transferi de düşünülmüyor.
-Sekidika kiraya.
-Bartuğ Elmaz-Abdüssamed Karnucu-Emin Bayram-Ali Yavuz Kol-Süleyman Luş kamp kadrosunda olacak. Caner'in alınmama sebebi Süleyman imiş(?). Erkan Süer de bu ekibe dahil olabilir. Atalay ve Yunus da kampta olacak ama vücut dillerinden anladığım bunlar fazla düşünülmüyor. Özellikle Ali Yavuz Kol-Süleyman Luş ve Bartuğ'dan hocanın ciddi beklentisi var.
-Sosa'yla alakamız yok.
-Sürekli euro şöyle yüksek, limit, alt yapı muhabbeti yaptılar anladığım kadarıyla pek kimse alınmadan eldeki yüksek maaş alanlardan kurtulmaya çalışacağız.
-Falcao yeni transfer olacak dediler kalıyor yüksek ihtimalle. Çatne'yle ilgili konuşulmadı o da duracak anladığım.

Eved.
üstat bu çok övülen ışık kaan niye yok hiç piyasada bi fikrin var mıdır

-Sekidika kiraya.
-Sosa'yla alakamız yok.

Eved.
Kanat transferi olmayacak mı?? Olmayacaksa Sekidika da kalsın bari.

FEDA sezonu loading.

Falcao diye ağladık burada geçen yaz. Ellerimiz kırılsaydı da Falcao yazmasaydık şu lanet olası sosyal medya hesaplarında.

Allah belamızı veriyor resmen. Kasada 5 kuruş para kalmadı.

Ali yavuzun önünden yesin tum kuşlar

2-3 maçını izlemiş biri olarak yazıyorum en ufak beklentim yok. Maç içerisinde dağınık, kaotik ve ne yaptığı belli olmayan bir futbolcu.

En fazla 7-8 sene sonra Muğdat seviyesine gelir.
yani bir Inzaghi ve Müller karışımı diyorsun...ne diyelim o zaman INŞALLAH....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt