Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanat transferini dusunmuyor hoca. Arda solda Feghouli sagda Falcao forvet. At Madridin en iyi zamanlarinda da Falcao Arda ikilisini is basinda gormustuk.

Yönetim ne yapmaya çalışıyor ya? Son 1 ay zaten lige havlu atmıştık, kadro yapılanması başlaması gerekiyordu. Orta saha bomboş ve ciddi ilerleme sağlanan kimse yok. 1 ay sonra başlıyor ligler. Galatasaray kapısında yatan yönetim olmasa da gelecek arda dışında isim açıklanmadı hala. Oyuncu satamıyoruz, kimsenin bağlantısı yok yurtdışı ile. Albayrak Serum şov yapsın ancak

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca kanatsiz hayatta oynamaz.adam gomis varken bile gezen kanat forvet istiyorum dedi 2 kere.forvetteki bile kanatta oymayabilsin istiyo

@Enes Dalmış atalayin o fizikle sans bulma olasılığı az enescim.once fiziken kendine bakacak.hoca gençlere sans vermek konusunda zamanlama hatasi yapti ama nzonzi,lemina ve seride durum karışıktı ilkyari. 2.yari da tam takim forma girdi pandemi vs derken kupadan elendik alanyayi ezmemize ragmen,kupadaki 2.maçta...elenmesek kupada sans bulabilirdi belki atalay
Hayır reis Atalay'a forma şansı verir bakarsın ondan sonra oturup konuşursun fiziği yetiyordu yetmiyordu diye ama çocuk 20 yaşında kariyerinde profesyonel maçı yok 1 kere bile şans vermemişiz Atalay'a gelip de fiziği ile şans bulamaz demek olmuyor

Seri muazzam fiziği olan bir adam mıydı ? ama adı Seri olduğu için merkez orta saha oynadı orda kendini iyi hissetmiyor diye defansif orta saha oynadı takıma onca dezantajına rağmen Seri muazzam bir atlet miydi ? pas oyunu pas oyunu diyoruz pozisyon oyunu diyoruz Taylan'la Ömer Bayram'la orta saha kurgulamaya çalışıyoruz şunlar kadar şans bulmayı hak etmiyor muydu Atalay ?

şartlar kötü olduğu için düzgün bir takım kuramayacaksak yönetimin ve hocanın bunu taraftara birinci ağızdan duyurması lazım. sülo rodop üzerinden olmaz bu işler.

en azından beklentileri düşük tutarız.

Rodop'un yayını izledim. Notlar:

-Babel'den kurtulmaya çalışıyoruz, bir ihtimal Seri'yle takası söz konusuymuş ama ben ihtimal vermiyorum.
-Feg ve Belhanda için teklif yok bonservislerini ellerine verip yollayacağız
-Seri ve Lemina'dan vazgeçildi. Seri için Babel opsiyonu var üstte yazdığım üzere.
-Bruma-Lerma-Götze haberleri hikaye. Maliyetleri yüksek, genel olarak kanat transferi de düşünülmüyor.
-Sekidika kiraya.
-Bartuğ Elmaz-Abdüssamed Karnucu-Emin Bayram-Ali Yavuz Kol-Süleyman Luş kamp kadrosunda olacak. Caner'in alınmama sebebi Süleyman imiş(?). Erkan Süer de bu ekibe dahil olabilir. Atalay ve Yunus da kampta olacak ama vücut dillerinden anladığım bunlar fazla düşünülmüyor. Özellikle Ali Yavuz Kol-Süleyman Luş ve Bartuğ'dan hocanın ciddi beklentisi var.
-Sosa'yla alakamız yok.
-Sürekli euro şöyle yüksek, limit, alt yapı muhabbeti yaptılar anladığım kadarıyla pek kimse alınmadan eldeki yüksek maaş alanlardan kurtulmaya çalışacağız.
-Falcao yeni transfer olacak dediler kalıyor yüksek ihtimalle. Çatne'yle ilgili konuşulmadı o da duracak anladığım.

Eved.
Bu sezon yatış sezonu olacak o zaman. Diğer sezona asılırız o zaman kısıtlama da kalkacak zaten. İlk 5'e girsek bari bu sene.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayır reis Atalay'a forma şansı verir bakarsın ondan sonra oturup konuşursun fiziği yetiyordu yetmiyordu diye ama çocuk 20 yaşında kariyerinde profesyonel maçı yok 1 kere bile şans vermemişiz Atalay'a gelip de fiziği ile şans bulamaz demek olmuyor

Seri muazzam fiziği olan bir adam mıydı ? ama adı Seri olduğu için merkez orta saha oynadı orda kendini iyi hissetmiyor diye defansif orta saha oynadı takıma onca dezantajına rağmen Seri muazzam bir atlet miydi ? pas oyunu pas oyunu diyoruz pozisyon oyunu diyoruz Taylan'la Ömer Bayram'la orta saha kurgulamaya çalışıyoruz şunlar kadar şans bulmayı hak etmiyor muydu Atalay ?
Hakli oldugun konular var ama hoca emini basaksehir macinda oynattı kral oldu.trabzon macinda senerin top kaybi cocugu sorlothla bas basa birakti.ankaragucu macinda ilkyari iyi oynadi.2.yari linnes 50 metre ilerde top bekliyodu çocuktan.cocuk penalti yaptirdi ve birden emin ahmetin iki tik ustu falan olur dendi.ahmet eminin tek tirnagi etmez yetenek olarak.bu taraftarin önüne kolay kolay atmaz hoca inandigi gencleri.atalaya inanmadi demekki

bunun yeniden foruma gelmesini bekliyorum. Allah ne verdiyse konudan atacagim. yine fake hesap yapip kendisini pohpohlamaya dener hiyar
Forumumuz üzerinden reklam yapıyor. Yasaklayın isterseniz bu insanın twitterını forumda.
Geçen dönem @Furkan Korkmaz ile uğraştı
Bu sene önce @Hayri Cund reise yağlandı sonra yüz bulamayınca sana sataştı.

Lan nasıl kanat transferi düşünülmüyor acaba. Elde kanat namına söz edilebilecek tek kişi Emre Kılınç ve Kerem. Kerem iyi topçuya benziyor ama Sekidika gibi hıyar çıkarsa ne yapacağız. Emre Kılınç cezalı veya sakat olsa sıçtık. Babel ve Feghouli kıçlarını dönenene kadar dolar kuru 3 defa değişiyor.
Takıma 3 tane orta saha, en az 1 tane de adam akıllı bir kanat lazım ama Maicon'u satarken arapların gönderdikleri özel uçağın parasını bile ödeyen yönetimden çok şey istiyoruz.

fenerbahçe taraftarı baya çekilim yapmış digiturkten

tebrik eylerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt