- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.588
uykusuzum da hayri demese fark etmedim gerçekten taştığını baktığım haldeFake tabi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uykusuzum da hayri demese fark etmedim gerçekten taştığını baktığım haldeFake tabi![]()
@yagosabuncuoglu
ÖZEL | Fenerbahçe, Antalyaspor'dan Fehmi Koç ve Doğukan Sinik'i yakın takibe aldı. İki oyuncu da transfer listesine dahil edildi. Fenerbahçe şartlar oluşursa; iki oyuncuyu da kadrosuna dahil etmek istiyor. Henüz resmi teklif yapılmadı.
Doğukan Sinik’in menajeri İstanbul’a geldi ama şu an için Fenerbahçe ile planlanmış bir görüşme yok. Fenerbahçe Doğukan’ı istiyor. Antalyaspor 1.5 milyon Euro istiyor. Gelişme olursa haberdar edeceğim.
uykusuzum da hayri demese fark etmedim gerçekten taştığını baktığım halde
Fehmi fmde iyiymişFehmi'yi bilmem ama Doğukan ve Bünyamin Fbli.Fbli futbolcuları istemem..
Yalnız ilginç olan yanı çalımları çok hızlı atabiliyor mesela Bruma muazzam hızlı bir adam ama çalım atarken bir durup yavaşlıyordu bu kara oğlan tüm hızıyla rakibin üzerine gidiyor yani çalım anları çok hızlı geçiyorArkadaşlar o hızda o çalımları atabilen bir oyuncuda bitiricilik de olsa zaten, az once sona eren city maçında oynuyor olurdu o arkadaş.
Ezbere yorum yapmak budur iste kardes ligin en iyi oyun kuran defans oyuncusu kim acaba bilmek zor olmamali?Kaleci kuramıyor stoper kuramıyor bekler kuramıyor orta saha da kuramazsa hep havadan mı oynayacağız acaba nasıl bir sistem bu?
Aslında Antalyasporda Ufuk Akyol var yine Gençlerde Berat Özdemir para olucak yatiricaksin bu oyunculara, 2000 havası yakalanabilir.
dogukan'in 2 senedir golu yokmus ligde.Baya basarili.
gece gece can sıkıyor üstat tat kaçırıyorAlp peh
Fatih özt. Diyor
G. Töre olabilir dior
sen çok negatif birisinalakası yok. ismi tuhaf oldugu icin akılda kalıyor sadece.
umarim.Fenerden bosa giden 1 euro bile degerliyken 1.5 milyon gitmesi 10 numara olurOzaman FBye H.O ?
Pasor bi 6 numaymis fiziksel mucadeleye girmeyide pek sevmiyormus .Seri tipi bi oyuncuymus Seriden farki toplara cok iyi vuruyormusBartuğ çok iyi galiba son zamanlarda çok fazla adını duymaya başladım
caulkerEzbere yorum yapmak budur iste kardes ligin en iyi oyun kuran defans oyuncusu kim acaba bilmek zor olmamali?
bakambu fransa liginin küme düşen takımından geldiğinde bursaya baktın mı kaç gol kaç asisti varmışKalu hayal kırıklığı olur söyleyim bu sezon 1 gol 1 asist geçen sezon 3 gol 3 asist yüksek rakamlara ulaşabilen bi oyuncu değil
gece gece can sıkıyor üstat tat kaçırıyor
Töre iyi olur mu senceAlp peh
Fatih özt. Diyor
G. Töre olabilir dior