Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.375
- 2.264
- 2.278
Muhabirlerin haber alamaması daha iyi bence. Gizli gizli yürütüyorlar belli ki bittikten sonra haberimiz olcak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhabirlerin haber alamaması daha iyi bence. Gizli gizli yürütüyorlar belli ki bittikten sonra haberimiz olcak
Biz de tutar mı tutmaz mı bilmem ama Oğulcan 3.yedek felan değil di, şerefsiz başkanları çocuk devre arasında bizimle anlaştığı için as takımdan kestirdi yedekte bırakırdı. 3.yedek olsa bu kadar ağlar mı, geçinizBen Sinan'ı keşke biz alsaydık diye bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum şahsen. Yalandan yere atıfta bulunmanın manası yok. Adamın karakterinin sorunlu olduğunu ve bizde bu yüzden kalmadığını zaten söyledim. Performansına bok atmanın da lüzumu yok.
Sen ozaman rizede 3.yedek Oğulcandan
3.ligden gelecek Kerem den falan memnunsun
İnş yanılan göt olan ben olurum da bu adamlar iyi çıkar.
Ne olursa olsun çabamız Ve Aslolan Galatasaray..
Normalde sarıyor mu ki, enteresanOff romantik komedi film de sarmiyooooo
Linnes seneye kesin fbde yazdım burayaLinnes de gönderlmeli bizde. 1.4 m euro maaşı hiç haketmiyor. Lıyindama ve marcaoya ayıp
Harbiden zuhabirlerimiz istihbarat konusunda les
Buna fit misin! Buna fit olmayan tek bir Galatasaraylı yoktur evrende. Bu kadro kurulsun daha ne istiyosun. Hatta bunun 4 te 3ü de yeter.kalu falcao musaba
fegh
lerma mensah
şuna fitiz
Doğrudur.

emre kılınç sağ açık oynamıyor mu genelde , niye sol diyorsunuz ya?