Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalu kac gol atar bilmiyorum ama kafasini kaldirip oynarsa 15 asist civarinda gezer. Riskli transfer ama oynadigi ligin leveli dusecegi icin etrafini daha genis gorecektir.

Kalu____Falcao____EmreK/Bruma

Kaç Gol Atar bakalım...

Transfer Istihbarat Şefi

"Kalu konusunda işler hızlı ilerliyor. Samuel Kalu'nun temsilcisinin şu anda Galatasaray'la görüştüğünü ve satın alma opsiyonlu bir kiralama için görüşmeler olacağını size teyit edebilirim. Bir Alman kulübü de öne çıktı, ama Türkler geri döndüler!"

"Galatasaray normalde Babel, Feghouli ve Belhanda'dan kurtulacak. Bu da Kalu'nun gelişini hızlandırmalı. Emre Kılınç ve Bernard Mensah'dan da bahsediyoruz."

twitter.com/TopGirondins/s…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray pazartesi 'KAP'acak! 4 transfer birden

Arda Turan'ı kadrosuna katarak ilk transferini gerçekleştiren Galatasaray, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu, Oğulcan Çağlayan ve Omar Elabdellaoui'yi de haftabaşında KAP'a bildirecek.

389.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Videolari izliyorum, Bellegarde ve Kalu topla muthisler hatta Bellegarde topla fisek gibi fakat ikisinin de son top olayi cok kotu. Ikisi de sokak basketbolcusu gibi oynuyor. Fakat Bellegarde gercekten fisek gibi gidiyor. 2 3 saniyede rakip sahada

3. Ligden - Bu Futbolculari mi alalim diye düsünüyorum.

- Bilal Budak / Orta Saha / 16
- Tahir Mert Uzunsakal / Orta Saha / 17

Videolari izliyorum, Bellegarde ve Kalu topla muthisler hatta Bellegarde topla fisek gibi fakat ikisinin de son top olayi cok kotu. Ikisi de sokak basketbolcusu gibi oynuyor. Fakat Bellegarde gercekten fisek gibi gidiyor. 2 3 saniyede rakip sahada
Alırsak, topları Falcao ya verseler yeter o zaman tabi Falcao sakatlanmazsa

Fenerbahçe, Sinan Gümüş ile 3 yıllığına anlaştı. (TRT Spor)

Galatasaray Mensah için Kayserispor'a 1 milyon Euro, Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık ve Jimmy Durmaz'ı teklif etti.

Ücretlerini biz ödemiceksek çok iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt