Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosa'ya bok atan kimseden öneri de göremedim ki şaşırmadım da. Gönül isterki Krunice 7 kağıt verip alalım ama para yok.

Marvao veya Luyi gitmeden biz 2-3 kağıdı bile zor veririz bir adama. Bunu idrak edebilen zaten fırsat transferlerine sırt çevirmez bu dönemde.

Ha tek amacınız bok atmaksa da bunu burada yapamazsınız bundan sonra, bir fikri savunanlara hakaret ediyorsanız, kendi fikrinizin altını dolduracaksınız önce.

Sosa kötü futbolcu değil.Hatta1yil ciddi katkı da verir. Ama sorun o değil.Bu haber yanı sosa Galatasaray haberleri ; Futbol medyasının Fenerbahçe den Galatasaray 'a bir transfer çalımı mastürbasyonu için ortaya atılmıştır. Biz onemsemiyoruz ama onlar küçük dünyaların da bunlarla mutlu oluyorlar. Fenerli olmak nasıl Bir dram lan.

Oyuncu önerdin mi göremedim. Sosa'dan daha iyi olacak makul fiyatlı adam önerisi bekliyorum hala.
Sosa yerine forvet alıp çift forvete dönmek daha mantıklı olur.
Bizim ligin bug'i çift forvet.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Klasik yav, forumda değişmeyen zihniyet bu

Neymiş korona sonrası kötü dönmüş, yaşlı adam geç form tutar tabiiki eskisi gibi dönemez. Sosa varken TS ne yapmış yokken ne yapmış ona bakmak lazım.

Geçen sene Emre B. dilosuydu forumun yarısı, sağa sola iki top atıyor diye. Bizde oynayınca çöp oluyor başkasında oynayınca keşke bizde olsa deniyor.

Onu da geçtim başka makul adam önerin desek, o öneri de gelmez.
İlla lig diyorsan Bakesetas i tercih ederim Sosa yerine. Diyeceksin bonservisi çok isterler.

Sosa yerine forvet alıp çift forvete dönmek daha mantıklı olur.
Bizim ligin bug'i çift forvet.

Pasta kesmeye YETER!
Bence de 4-4-2 oynamalıyız zaten de onun içim 2 santrafor almamız lazım Diagne de giderse.

Ben şu ismi geçen bedava oyuncular dışında pek adam alabileceğimizi sanmıyorum.

İlla lig diyorsan Bakesetas i tercih ederim Sosa yerine. Diyeceksin bonservisi çok isterler.
İkisi farklı adamlar Sosa 6-8 oynadı bu sene genelde, bir de Akbaba da Bakasetas tarzı adam, bence gereksiz olur zaten 5 kağıdımız olsa zorunlu opsiyonla Krunic'i alalım.

HOSE ERNESTO SOSA

BİZ DE ÖYLE
20200808_154533.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence de 4-4-2 oynamalıyız zaten de onun içim 2 santrafor almamız lazım Diagne de giderse.

Ben şu ismi geçen bedava oyuncular dışında pek adam alabileceğimizi sanmıyorum.
Şu Dario Vizinger denen çocuğa biraz baktim çok hareketli sürekli stoper arasına koşu yapıyor.

yanında sorloth veya elmander gibi bir santrafor ile ligin içinden geçerler.

Bu çocuğu ne yapıp edip almalıyız.
Gerekirse peşin 7 m€ vermeliyiz.
Maaşı 1 m€'yu geçmez

Pasta kesmeye YETER!

Her zaman demisimdir, yasli genc, yerli yabanci yoktur, kaliteli veya kalitesiz oyuncu vardir. Sosa cok iyi oyuncu ama maasi mutlaka makul olmali, imza parasi olmamali. 2.5 istiyorsa 1.5 oner ve kendine guveniyorsa sampiyonluk + UCL parasi ile 2.5 milyonu alir.
Tabi Belhanda ve Babel kesin gitmeli.

Şu Dario Vizinger denen çocuğa biraz baktim çok hareketli sürekli stoper arasına koşu yapıyor.

yanında sorloth veya elmander gibi bir santrafor ile ligin içinden geçerler.

Bu çocuğu ne yapıp edip almalıyız.
Gerekirse peşin 7 m€ vermeliyiz.
Maaşı 1 m€'yu geçmez

Pasta kesmeye YETER!
Keşke alsalar hatta İsrailli olan eleman bile gelebilir ama transfer konusunda hiç güven vermiyor bizim yönetim de teknik heyet de.

Sosa'yı almak için bir sebep gösterin?

-35 yaşında seneye 36 olacak. Satmak istesek satamayız. --- Takımda kimi satıyon ki -
-Ligin 2. yarısında ortalıkta gözükmedi, final maçında bile kötüydü. - Bizim oyuncuların %80 inden iyiydi-
-Her maç kırmızı yemeye müsait bir oyuncu. -Feg-Belhanda-Seri sanki senin takımındakiler yeşil kart görüyor
-Tempo desek çok tempolu bir oyuncu değil. -Ligimizde tempoya pek dayalı değil her türlü iş yapar
-Pas oyunu desek ligin en çok top kaybeden oyuncusundan nasıl pas oyunu isteyeceğiz. - İstatistikleri genel olarak iyi
-Bu sezon ligde 42 maç oynayacağız bu tempoyu nasıl kaldıracak. -Ligde kaç maç oynanacak tam olarak öğren
-Attığı golleri zaten penaltıdan atmış.- En azından arka arkaya 2 penaltı kaçıran bizi kahreden Adem ve Belhanda'ya kalmayız.
-Maaş desek hayvan gibi maaş ister. - Babel falan salça ekmeğe oynuyor değil mi ? Maaş indirimi olmalı geçen seneki maaşlar yok ayrıca bonservisi yok

Ama gelsin değil mi :) KESİNLİKLE GELSİN
...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt