Berkant Gökce
Parçalı Üye
- 28 Aralık 2015
- 3.191
- 2.074
- 813
Serkan Akkoyun (TRT Spor) ""Omar ı Tarif etmek gerekirse Eboue nin kisa boylusu""
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Omar Eboue'den uzun değil mi ne içmiş buSerkan Akkoyun (TRT Spor) ""Omar ı Tarif etmek gerekirse Eboue nin kisa boylusu""
ulan serkanSerkan Akkoyun (TRT Spor) ""Omar ı Tarif etmek gerekirse Eboue nin kisa boylusu""
gecen nobette bir arkadas arap srna demisti.Serkan Akkoyun (TRT Spor) ""Omar ı Tarif etmek gerekirse Eboue nin kisa boylusu""
Valla öyle dedi 2 dakika önce, ilk duydugumda bende şaşirdim boylarıni bilen varmi..Omar Eboue'den uzun değil mi ne içmiş bu
Omar 1.79Valla öyle dedi 2 dakika önce, ilk duydugumda bende şaşirdim boylarıni bilen varmi..
Hayatımda bundan daha saçma çok az yorum gördüm. Rezillik. Eboue kim Omar kim. Böyle adamlar da futboldan ekmek yiyor ya...Serkan Akkoyun (TRT Spor) ""Omar ı Tarif etmek gerekirse Eboue nin kisa boylusu""
1.78 1.79 Omar uzun mal herifSerkan Akkoyun (TRT Spor) ""Omar ı Tarif etmek gerekirse Eboue nin kisa boylusu""
Omar Eboue'den uzun değil mi ne içmiş bu
Valla öyle dedi 2 dakika önce, ilk duydugumda bende şaşirdim boylarıni bilen varmi..
Ne boyundan bahsediyo bu adamSerkan Akkoyun (TRT Spor) ""Omar ı Tarif etmek gerekirse Eboue nin kisa boylusu""
Transfer resmileşirse Omar ile ilgili hazirladığı raporu Trtspor da paylaşacağım dedi futbol uleması..Hayatımda bundan daha saçma çok az yorum gördüm. Rezillik. Eboue kim Omar kim. Böyle adamlar da futboldan ekmek yiyor ya...
aqLadıM
Alternatif değil yan yana oynayacaklarmensah serı ve kouyate
3ü de bırbırınden alakasız futbolcular
gerçekten bunlar bırbırının alternatıfı olarak düsünülmüyordur herhalde
ünıversıte tercıhıne eczacılık bılgısayar mühendıslıgı ve hukuk yazmak gıbı bı sey
Bana da 24-25 yaşında mısın diyorlar. Takılma böyle şeylere.la olm bu adam 30 yaşındadır