Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bizon gibi adam reis hani tek defansif orta saha şöyle olmalı diyordum ya dün tam olarak öyle bir adam top kapar koşar ikili mücadeleye girer hani klasiktir ya uzun bacaklı defansif orta saha işte kendisi o tam olarak hava toplarında ikili mücadelelerde iyidir

Ki o fiziğine rağmen hantal sabit bir oyuncu değil işin defans yönünde sadece harala hürele top kapma değil gerçekten defansı tutan pozisyon alma becerisi olan bir adam hani koy stoper oynasın takımında o kadar defansif özellikleri iyi bununla birlikte ayağı filan da kötü değil zaten böyle bir oyuncu olmasa 6 yıldır EPL'de üst seviyede oynayamaz baktım 195 EPL maçı var adamın 6 yıl içinde

Haberleri okumadım ama nasıl alacağız bu adamı onu merak ediyorum ? dediğim gibi EPL'de devamlılığı olan bir oyuncu her sezon 30-35 arası EPL maçına çıkan adamı bence çok tartışmaya gerek yok ligimiz şartlarında :asd:

bazen bizim teknik heyet oyuncu secimlerini rodop gibi 70ligi devirdikten sonramı yapıyor diye düsünüyorum

Çok şanssızdık

Içeride 6-1 yenildiğimiz r.madrid maçında ilk 40 dakika 3-4 tane çok ner pozisyonumuz var bunların hiçbiri gol olmadı üstüne real madrid ilk atağında golu buldu..
Yine bu sezonki mac aynı..

Şu içeri de yenildiğimiz son 2 real maçı çok başka olabilirdi.Ozellikle 2013 teki mac..

Kalu nasıl bir elemandır.? Işık var mıdır.?
Belçika da ilk çıktığı dönem büyük bir potansiyel olarak geldi bordeauxa ama tam yansıtamadı yine de yaşı genç birebir de çok rahat adam geçer çok hızlıdır ama oyun aklı ve bitiriciliğini geliştirmesi gerek onyekuru tarzı kendine çalışan bir oyuncu değildir ama asiste yönelik daha fazla

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belçika da ilk çıktığı dönem büyük bir potansiyel olarak geldi bordeauxa ama tam yansıtamadı yine de yaşı genç birebir de çok rahat adam geçer çok hızlıdır ama oyun aklı ve bitiriciliğini geliştirmesi gerek onyekuru tarzı kendine çalışan bir oyuncu değildir ama asiste yönelik daha fazla

Yani Fransız kulüpleri yamyam gibidir. Bir ışık varsa 10 üstü satar. Bakalım ne gibi defusu var. Bana öyle geliyor sanki biraz Bruma gibi biri.

Ben olayı kaçırdım galiba ama Kouyate olayı umarım ciddidir onunla ikili mücadeleye girmek yürek ister tıpkı Luyindama gibi çok adam yamultur bu ligde

Yani Fransız kulüpleri yamyam gibidir. Bir ışık varsa 10 üstü satar. Bakalım ne gibi defusu var. Bana öyle geliyor sanki biraz Bruma gibi biri.
Bu adamın potansiyeline gelmiş halini alamazsın zaten biraz zar atıyoruz tutarsa opsiyonu varsa eğer büyük kazanırız çünkü Avrupa takımları gelişimini takip eder hala kalunun en kötü marsilya ve lyona satarsın siyahi fetişi var o iki takımda da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt