Valla öyle dedi 2 dakika önce, ilk duydugumda bende şaşirdim boylarıni bilen varmi..
cobradan bahsediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla öyle dedi 2 dakika önce, ilk duydugumda bende şaşirdim boylarıni bilen varmi..
En azından daha verimli ders anlatılıyordu. Ve anlamadığın yeri adamın odasına gidip sorabiliyorduk.bence gayet iyi oluyor,kayıt alıyosun sonradan tekrar da dinleyebiliyosun.normalde okulda anladın anladın anlayamassan sıçıyodun
valla nerde okuyosun bilmiyorum ama bizim bölümdeki hocaların çogu egoist .bırak odasına gitmeyi derste bile soru sormak zor oluyorEn azından daha verimli ders anlatılıyordu. Ve anlamadığın yeri adamın odasına gidip sorabiliyorduk.
Mail atabilirsin.En azından daha verimli ders anlatılıyordu. Ve anlamadığın yeri adamın odasına gidip sorabiliyorduk.
Ardayi taraftarin gözünde kahraman ilan edecekler, bizene kayserinin atleticoya olan borcundan. Görende Mensah bulunmayan hint kumasi sanacakarda atletıcoya "kayserının borcunu sılın" mı demıs o ne sacma bır haber ya
Ciddimi? Kaynak hocam?RADE KRUNICi istiyoruz
Nasıl bi topçu?RADE KRUNICi istiyoruz
Ciddimi? Kaynak hocam?
Doğru senin kapasiteHe
He maille anlatacak![]()
Nasıl bi topçu?
Herkese sokacak. Icimizdeki düsmanlar + kus düsmanlar kendilerine dikkat etsinlerKaragümrük deplasmanında kenara isaret yapti bile
Şov yapıyor biraz be MusapHerkese sokacak. Icimizdeki düsmanlar + kus düsmanlar kendilerine dikkat etsinler
alt takım'a başlamadan a takım teknik direktörü olabilir