- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Gidersin gidersin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verin bir hoca sabah 9 akşam 5 gelsin gitsin geç kaldığı an bas cezayı böyle zihniyete bu tavır yakışır
Artık giriş yapmadan hesaplar gizli olmasa bile göremiyoruz profilleri.Emre Kılınç'ın Kap haberi gibi bi paylaşım..
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.www.instagram.com
ne diyor insta yok
Mensah konusunda Tamer Karaman’ın sözlerini dikkate almak lazım direk Kayserispor yönetiminden net bilgiyi alıyor
6 ay sonra lig 6.lığına oynar hale geliriz6 ay sonra free Teixeira var
Sevgili Taner Karaman, Galatasaray bonservis ödeyemez muhtemelen... Nasıl bir formülle oyuncunun transfer olacağını düşünüyorsunuz diye sormuş biri o da 2 yıllık kiralık demiş.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İstinye Park Beşiktaş'ın transferlerde görüştüğü yer değil mi?N'Sakala falan da ordaydı geçenlerde.Twitter'da da Beşiktaşlılar bize Mensah sözü verildi gibi bi şeyler diyolar..Mensah'ın Galatasaray'a transfer olacağını düşünüyorum..,İhtimal %85
[ via @tanerkrmn ]
Bana cok mantiksiz geldi dogrusuSevgili Taner Karaman, Galatasaray bonservis ödeyemez muhtemelen... Nasıl bir formülle oyuncunun transfer olacağını düşünüyorsunuz diye sormuş biri o da 2 yıllık kiralık demiş.
Her gün yüzde 5 artıyor 3 güne bitecek.Mensah'ın Galatasaray'a transfer olacağını düşünüyorum..,İhtimal %85
[ via @tanerkrmn ]
oyunculardan maksimum seviyede performans alma derken evlatlarından ekleyecektiniz sanırım. Evladı olamayanlar 2.sinif muamelesi görür, çiftliğe döndürdüğü takımda.fatih hocanin "oyunculardan maksimum seviyede performans alma" modunu acmasi lazim. yoksa getirecegin en kral oyuncularla bile 5.oluruz