Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozornwafor, sekidikailk 11 değil de yedeğe 2-3 tane ucuz genç scout transferi yapılsa kimse bişey demez artık taraftar profili değişti biraz
Yok ama güzel sallıyor.ben inaniyorum şahsenTanerin tutmus duyumu var mi daha onceden?
Hayıryardım kampanyasından toplanan paralar transfer bütçesine ekleniyor mu
Taner duyum vermez. Mensah haberi duyum değil bilgidir çünkü Kayseri yönetimine çok yakınTanerin tutmus duyumu var mi daha onceden?
Taner duyum vermez. Mensah haberi duyum değil bilgidir çünkü Kayseri yönetimine çok yakın
2 genc yazmis ya onun icin dedimTaner duyum vermez. Mensah haberi duyum değil bilgidir çünkü Kayseri yönetimine çok yakın
Adam kayserinin düştüğü zaman programda konuşamadı ağlayacaktı neredeysezaten eskiden kayseride tribundeydi baya yillar
He onu bilmiyom valla ama sağlam bi yerden duymasa o toplara girmez. Pek sevmiyor o duyum işlerini2 genc yazmis ya onun icin dedim
ironi yaptın herhalde.bizim daha iyi yetenekler bulmamız lazım. Sekidikayı hesaba katmamak lazim kalitesizliğini hemen belli ettiozornwafor, sekidika
Biri ikinci ligde yaptıkları ortada diğeri gencler turnuvasında parlayan oyunculardan birisi muhteşem bir sol ayağı ve fiziği var
ironi yaptın herhalde.bizim daha iyi yetenekler bulmamız lazım. Sekidikayı hesaba katmamak lazim kalitesizliğini hemen belli etti
+ selim. gurrpegi zt ayri konubu adam en iyi duyumcudur bana gore
Orta sahada adam gibi adam gözüme çarpıyor.. Sağ orta sahada duruyor
Yedeğe scout transferi adi altında kimi bekliyorsunuz diattayi alalım isterseniz.ironi yaptın herhalde.bizim daha iyi yetenekler bulmamız lazım. Sekidikayı hesaba katmamak lazim kalitesizliğini hemen belli etti