Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat, Diagne kaziklari mimari Albayrak simdide Mensah'a 5-6 milyon euro gomecek sadece bonservis icin. Supriz olmaz. Malum scout ekimiz oturdugu yerden youtube'tan izleyerek ahkam kesiyo. Youtube'dan izlemeyi dahi beceremiyorlarki, 10 yilda takima 1-2 milyon bonservis'le kazandirdiklari tek topcu yok. Norvec, Isvec, Polonya, Sirbistan, Danimarka, Belcika gibi tonla ulke var is disiplini yuksek, enerjik ve yetenekli futbolcu alinabilecek. Yazik vallahi yazik. UEFA bize en kisa surede transfer yasagi getirmeli. Sattigin kadar alda bizi bataga suruklemeye devam ediyo. Bu gidisle, Luyindama ve Marcao'yuda carcur eder iki cop daha alirlar.
Amrabat ve diganeye 21 milyon euro para gömen apo kendisi mi istemis bu adamlari. Kendi basina belirlemis isimleri gidip gorusmus ve rakamlari da kendisi mi uydurmus kafasindan rts.

Daha konuya girmeden Thumbnail'den belli, nasıl bir "yiğitce"* Nöbet geçirdimiz.
Screenshot_20200809_122437.webp

*
Yiğit
sıfat

1. güçlü ve yürekli, kahraman, alp.

2. ad
genç erkek, delikanlı.

"Köy yiğitleri güreşe tutuşmuştu"

Transfer Istihbarat Şefi

Amrabat ve diganeye 21 milyon euro para gömen apo kendisi mi istemis bu adamlari. Kendi basina belirlemis isimleri gidip gorusmus ve rakamlari da kendisi mi uydurmus kafasindan rts.
Fatih Hoca'nin 2000 yilinda teknik adamligi biraktigini savunanlardanim renkdas. Hatta kovulmadigi hergun daha buyuk bir enkaz birakacagini cok defa yazdim burda. Albayrak lafin gelisi yazildi bi nevi. Kulupte isini dogru yapan pek insan yok su siralar. Mesela Baskan, gerektiginde teknik adami dahi dinlemeyecek. Yoksa Baskan olmanin ne anlami var.

Kamilin skill videosunu izledim, dar alanda iyi degil gibi kontra atak da oynar gozukuyor. Pek begenmedim herkes beğenmiş ılginc

Ogulcan rizede kadroya giremedi keremse acik alan oyuncusu alt lig oyuncusu ne bekliyorsun girip sana macmi alacaklar cok optimist gordum seno gercekcilik her zaman iyidir klubede paptya fali gibi oyuncularla yaya kaliriz
Oğulcan'ın rizede kadroya girememe sebebi yandaş başkanlarının, kendisi ile sözleşme yapmayıp (bir anlamda fenere gitmek istemeyip) direnmesi sebebi ile idi. Bekleyelim görelim sonra yargılayalım lütfen

jesse tamunobaraboye sekidika

paylaş araştır ara

510

2020-2021 sezonunda kiralık olarak ankaragücü forması giyebilir.
eski hocası fuat çapa orayla anlaştı ve sekidika’nin eskişehirspor’a transferinde cebinden para verecek kadar çok istemişti.
oynama garantisiyle kiralık verilebilirse çok akıllı iş yapılmış olur.

(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)

9 Ağustos 2020 12:36 · gurrpegi

Sener ins gider omer ali gelsin. Omer bayram gibi katki vereceğini dusunuyorum

Falcaodan kurtulamadik, babel hala duruyor. Belhanda feghouliyi hoca tutacak mi yoksa gondermek istiyor mu belli degil. Ustune hic katki vermeyen 6 7 oyuncu var gitmesi gereken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt