Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Kılınç neden açıklanmıyor
İnsan kıllanmıyor değil
Hadi Mert Hakan a karaktersiz falan dedik
Emre Kılınç ıda kaptırırsak sorun bizde demekki. Bunun izahı olamaz
Emre Kılınç transferinde sorun yok.Sözlüğe atılan mesajlara bakmayın.Haberlere göre yarın açıklanacak..
emre-kılınç-ankara-1.webp

TT Arena Ev Maçları

442 BamBamBam

_______Mensah____Kouyaté
Kalu______________________Jozwiak
________Falcao____Diagne

Transfer Istihbarat Şefi

Galasevgisi

@galasevgisi

·
1 Ağu

Fatih hocamızın listesinin başında 3 tane polonyalı oyuncu var. Sağ açık, ön libero ve merkez orta... 1 tane de arjantinden ofansif orta saha, kaan ayhan da vardı ama alamadılar...

Oyuncuların en büyüğü 22 yaşında... çok doğru bir planlama yaptı. İnşallah yönetim kaynak yaratabilir... kaynağı illa para bularak yapmazsınız bazen de hızlıca oyuncu satmak lazım

·
1 Ağu

İsim soyisim baş harflerini yazabilirim aksi taktirde ali koç çöker listeye (jM, KJ,MZ)

Taner karaman: "Galatasaray'ın 21 yaş altı 2 futbolcunun transferini bitirmek üzere oldugunu biliyorum bu futbolculardan biri Polonya'lı."

Galatasaray, 22 yaşındaki kanat oyuncusu Kamil Jóźwiak için Lech Poznan'a 2 milyon Euro’luk resmi teklifte bulundu. (Przeglad Sport)

Adam daha ortada sıfır haber varken , başharfleri vermiş. Umarım patlamaz bu iş. KJ bu adam , Jakub Moder diğer başharf , üçüncü de Marcel Zlyla -u20 polonya- olabilir.

random duyumculari övmeyelim

Galasevgisi
@galasevgisi

·
1 Ağu

Fatih hocamızın listesinin başında 3 tane polonyalı oyuncu var. Sağ açık, ön libero ve merkez orta... 1 tane de arjantinden ofansif orta saha, kaan ayhan da vardı ama alamadılar...

Oyuncuların en büyüğü 22 yaşında... çok doğru bir planlama yaptı. İnşallah yönetim kaynak yaratabilir... kaynağı illa para bularak yapmazsınız bazen de hızlıca oyuncu satmak lazım

·
1 Ağu

İsim soyisim baş harflerini yazabilirim aksi taktirde ali koç çöker listeye (jM, KJ,MZ)

Taner karaman: "Galatasaray'ın 21 yaş altı 2 futbolcunun transferini bitirmek üzere oldugunu biliyorum bu futbolculardan biri Polonya'lı."

Galatasaray, 22 yaşındaki kanat oyuncusu Kamil Jóźwiak için Lech Poznan'a 2 milyon Euro’luk resmi teklifte bulundu. (Przeglad Sport)

Adam daha ortada sıfır haber varken , başharfleri vermiş. Umarım patlamaz bu iş. KJ bu adam , Jakub Moder diğer başharf , üçüncü de Marcel Zlyla -u20 polonya- olabilir.
Jakub Moder çok iyi olur be

Böyle genc oyunculara kimse itiraz etmez. En basta maas butceni cok düşürursun. Kötü ciksa bile genc oldugu icin talibi cikar falan.

Bu elemanı yazın kenara FMde elit forvet oldu çok uyguna almıştım. Fava atıp bekleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt