Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes'e dünyanın herhangi bir ülkesinde 500 bin euro'dan fazla maaş verecek kulüp yok. 1.4 milyon euro maaşı bırakması için ya kafayı yemesi lazım, ya da hakikaten adam gibi adam olması lazım. 2 senede toplamda nerden baksan kemiksiz 1.8 milyon euro parayı elinin tersiyle hangi futbolcu iter?

neyinde israr ediyorsunuz anlamadimki o ortayi kime acarsan zaten gol olur diagne lazim degilki kendi pozisyonunu yaratan adam lazim onunuzde ornek var sorloth
sorlothun tek macinj izleyen diagneye topcu demez gotumuze girdi ne kadar az zararla kurtulursak iyidit halen su adam hakkinda soyle olsa boyle olsa demeyin
Senin gibi taraftar profili yuzunden oyuncular satilmiyor iste .Maicon geri doner auff ne ise var bizde sozlesmesini feshettin soyle boyle.Oynayaticaksin elinde kaldiysa degerlendireceksin yapacak baska bisey yok .oynatmayalim birakalim .mi yani be yapalim ? Oynatip parlatmaya caliscaz yada katki alicaz o gitsin bu gitsin du cop su cople olmuyor o isler .

Çarşamba günü sezon başı kampında Belhandayla Feghouliyi görürsem biri beni silahıyla alnımdan vursun artık.

Ben kopamıyorum sarı kırmızı’dan. Biri gerekeni yapsın. Daha fazla tahammül edemiyorum.

Alparslan haberini de dün bu sayfa söylemiş.Feghouli haberi doğru çıkmazsa zaten taraftarlar yarın kapatır o sayfayı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt