- 19 Haziran 2011
- 2.497
- 542
- 1.373
Bu Emre Kılınc fenerde yalanını başkası yazsa kaynaksız yalan haber diye ban yerdi..!!!!!!!!
NKFVAS
NKFVAS
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda pasta kesme kadrosunda değil mi?Kalu ve Emre Ardanin getir götürünü yaparrr
Arda'nın gönlü darda diyorlar ama ne kadar doğru bilemedim.Kalu ve Emre Ardanin getir götürünü yaparrr
mesiinin o kalkmş show götünün hesabını almak lazımMessi, Barcelona - Napoli maçı sonrasında tepki gösterdiği hakem Cüneyt Çakır'ın yumruk selamını 'Hayır' diyerek reddetti ve kendisiyle el sıkışmadan sahadan ayrıldı.
(Daily Mail)
Senin de mi aklından Galatasaray'a alıp kadro dışı bırakmak geliyor üstad?mesiinin o kalkmş show götünün hesabını almak lazım
Galatsarayda transfer bitmezKampa 3 gun kaldi ama ortada 50 tane isim dolaniyor
Yav gardaş bu adam size ne etti. Rodop amcayı çok seviyorum ben hep izlerim programlarını. :kırmızıkalp:bunak ya
Büyük tren küçük ray.Vay Ali Kemal VayKalu ve Emre Ardanin getir götürünü yaparrr
gs'ye yakışmazSenin de mi aklından Galatasaray'a alıp kadro dışı bırakmak geliyor üstad?
Gitsin de yeter ki bedava gitsin sorun değil.Rodop yol yapiyor. Bir iki haftaya Belhanda bedavaya gider. D'avilada kamyonla komisyonu götürür araplar sayesinde.