- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.148
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizi bir takım videolardan tanıyorum ağabey ,6600'ımın ilk videosuydu. Saygılar.Benim adim Göt
Ş.liginde bile 5 dk dizi izler gibi var izledi 10 dk radyo dinler gibi kulaklık dinledi.orda yapma bariKral anlamış eyyamcı olduğunu
Bir tecavuzcuyle beni yakistirmayin ismimi soyledim soz konusu sahis daha fazla gundem olmasin lutfen.Sizi bir takım videolardan tanıyorum ağabey ,6600'ımın ilk videosuydu. Saygılar.
Anladım efendim.direk bildiğimiz g.te g.t demişsin yaniTurkce kokenli bir kelime Divan-i Lugati't-Turk'te köt olarak geciyor "dubur" yani insanin arkasi anlaminda bir isim.
Cok ayipAnladım efendim.direk bildiğimiz g.te g.t demişsin yani
Ayni sayfa daha 1 gun once bu haberi yapti.satin alma opsiyonlu bir kredi icin görüşüyorlar,görüşmeler ileri duzeyde dedi. hatta bu haberin kaynagi da onlar sanirim. Sukru hanedar fransada ya da fransaya gidecekse transfer biter zaten 6 milyon zorunlu opsiyonla
Yanlış anladınız.maksadım o değildi.kelimeyi ilk akla gelen anlamıyla kullanmışsınız yaniCok ayip
Durum dedigim gibi,durumu biliyosun artik.oyuncu zaten bizi tercih etmisBilemiyorum. Ben sadece ingilizce yazan kısmını okudum orada da “şu an için anlaşmadan uzağız” diye yazıyor.
Abican❤Bir tecavuzcuyle beni yakistirmayin ismimi soyledim soz konusu sahis daha fazla gundem olmasin lutfen.
Çok önemli bir ayrılık gelişmesi son dakika !
şenerle yoklar ayrılmak üzeriymiş , ufak pürüzler kalmış
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok önemli bir ayrılık gelişmesi son dakika !
şenerle yoklar ayrılmak üzeriymiş , ufak pürüzler kalmış
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İzlemesi falan hep hikaye , kafasında ne varsa o kararı veriyorŞ.liginde bile 5 dk dizi izler gibi var izledi 10 dk radyo dinler gibi kulaklık dinledi.orda yapma bari