Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Hayır 60 dakikalık maçlarını izledikŞimdiye kadar hiç doksan dakika maçını izlediniz mi ?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır 60 dakikalık maçlarını izledikŞimdiye kadar hiç doksan dakika maçını izlediniz mi ?

Abdurrahim Albayrak 3,5 a alırİnşallah gelir.
2 m teklif etmişiz. Kulübünün beklentisi 3 civarıymış
Yener İnce bunu begendiLemina’yı tekrar kadrolara yazmaya başlayalım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diagne ile yeni sözleşme yolda yani..Önümüzdeki hafta dana nın kuyruğu kopacak Galatasaray'da! @ArifUlu
Transfer Istihbarat Şefi
Kalu o para etmez.Kaluyu o fiyata Arap ülkelerine satabilirler.
"Ben kulübüne sonsuz teşekkür ediyorum. Bizi havaalanından aldılar. Otele kadar götürdüler. Kendileri ile görüştük. Futbolcu ile 1 saat baş başa görüştük. Hem Kamil'e hem de kulübüne teşekkür ederim. Bizim oraya gitmemizden dolayı son derece memnun olduğunu ama kendi kulübü ile bazı sorunları olduğunu söyledi. Onları halletmesi için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Her şey çok güzel gidiyor"İnşallah gelir.
2 m teklif etmişiz. Kulübünün beklentisi 3 civarıymış
bruma zu fb??
cok pis söverim
Rodrigues katkısı alırsa şükretsinlerbruma zu fb??
cok pis söverim
Rodop Belhandanin degerini batiriyor. Sonra suc taraftarda oluyor.
İnşallah Şükrü reis ilgileniyordur bu transferle"Ben kulübüne sonsuz teşekkür ediyorum. Bizi havaalanından aldılar. Otele kadar götürdüler. Kendileri ile görüştük. Futbolcu ile 1 saat baş başa görüştük. Hem Kamil'e hem de kulübüne teşekkür ederim. Bizim oraya gitmemizden dolayı son derece memnun olduğunu ama kendi kulübü ile bazı sorunları olduğunu söyledi. Onları halletmesi için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Her şey çok güzel gidiyor"
Ekli dosyayı görüntüle 88425
Transfer Istihbarat Şefi
Arsenalle anlaştı diyorlardı oraya gidecek herhaldeChelsea'nin Brezilyalı yıldızı Willian, kontratının sona ermesiyle birlikte İngiliz ekibinden resmen ayrıldığını açıkladı. (fanatik)
Bizden ayrılan badem gözlü oluyorgitsin cop oglu cop