Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.643
- 43.489
- 3.748
Ne alaka? Siyah Beyaz yaptigi icinmi?
Evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka? Siyah Beyaz yaptigi icinmi?
Birazdan dedi daha atmadı..Hani transfer haberi vardı? Nexus filan.?
Bizim kulüp devlet dairesi gibi işliyor. Tatillerde ve hafta sonu transfer duyurmuyorlar genelde. Tatillerini bölmek istemiyorlar sanırım2 aydır gelecek olan Emre nin transferini daha açıklayamıyorken biz transfer bekliyoruz garip
Beşiktaş büyük bi takım değil ki..twitter'a bakarsak bjk taraftarindan daha cok baris yagci (?) taraftari var
Ben onu kesin aldıgımıza bile inanmıyorum sezon başlar bunlar hala bizde transfer bitmez derlerEmre Kılınç'ı açıklamak bu kadar zor mu?
Kargalar Anadolu takımı gibi davraniyorsa eğerBeşiktaş Anadolu takımı gibi davraniyor.Gerci belli olmaz burası Türkiye kimya tutabilir.
Tamam bizim beklediğimiz o zaten şimdilikEmre kılınç açıklanır yarın bi cacık olmaz
Ahmet bi sus be agacım yedin beynimizi. Arda dışında kim geldi. Geçen yıl seri lemina nzonzi 2 3 günde bitti biraz sabret. İstediğin gibi olmazsa senden çok ben sallayacağım yönetime de teknik heyete de... Anlaştık mı?Kargalar Anadolu takımı gibi davraniyorsa eğer
Arda'yi alıp ,
Mensah, fatih ve Gökhan peşinden koşan kulüp nasıl davranıyordur?
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Berbat bi sezon gecirince şu 19.05 olayının hiç bir anlamı kalmıyor itici geliyor.Yarin 19 05 i bekliyoruz
F A T I H T E R I M