Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk nin bağış programı tam bir fiyasko. Vizyonsuzluk. Komedi programı tarzında 200 tl ye tişört satmaya çalışıyorlar
Hele ki Sergen in ne işi var onların arasında. Büyük takım hocasının bi ağırlığı olmalı.
Terim hocamıza sahip çıkalım . Boşuna imparator olunmuyor

Futbolu bilen adam seri ve lemina orta sahasının Türkiye Ligi'nde iş yapmayacağını bilir ikiside yumuşak sert değil hava topu alamaz birde buna belhandayi ekle helva gibi orta sahamız vardı sonra deplasmanda neden yeniliyoruz siz begenmeseniz de muric hava topu alır top saklar iş yapardi ndiaye bende eleştirdim gitsin dedim leminadan seriden çok iş yapardi belhanda zaten topçu degil onu savunan arkadaşlar var hayretle takip ediyorum .fatih hoca donk u orta sahaya atmadi hem orta saha hem defans olmadı bu sene .evla

Bjk nin bağış programı tam bir fiyasko. Vizyonsuzluk. Komedi programı tarzında 200 tl ye tişört satmaya çalışıyorlar
Hele ki Sergen in ne işi var onların arasında. Büyük takım hocasının bi ağırlığı olmalı.
Vidanın borcunu ödemek için garibanlarin parasına göz dikmişler.

Bizimkide kebabcıda kavgaya karışıyo o yakışıyomu bize

Ne ile kuracan acaba ?
[/QUOTE]

Şundan eminim..
scout ve genç oyuncu fetişizmi yapan adamlar bu sene yapılsın o tarz genç adamlar lemina kalmazsa sezon ortasında sakat leminayı aramazlarsa bende birşey bilmiyorum.

leminanın bende ilk 11 için riskli bir adam olduğunu düşünüyorum.Ama yıllık ücretinde biraz indirim yaparsa alternatif olarak kalmassını isterim.Bir iki adamın cezalı veya sakat olması durumunda çuvallıyoruz.Yerlerine çöp oyuncular oynayacağına lemina gibi adam oynar.
avrupa lig kupa gibi uzun bir maraton var.

biz 20-25 yaş arası 2 mliyona üst düzey özellikleri olan oyuncuları kovalıyoruz.O nasıl olacak çok merak ediyorum.

Tv lerde komedi programı yapıp tişört satmasın gitsin kavga etsin. Amma taktınız kebapcı kebapcı. Aile kavgasıdır normaldir. Senin hiç aile kavgan olmadımı. Milletin başkanı rakip başkanı tokatlıyor genede sahip çıkıyorlar kaldıki Terimin özel ailevi meselesidir o olay. Algıya geliyorsunuz böyle devam edin

Bu koç ailesinde hiç mi galatasaraylı yok. Damat zaten galatasarayı şöğüşleme peşinde.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener taraftardan para dilenirken o damatta fenere 500.000 Euro bağış yapmıştı....Klüp içindeki paralel yapının başı

Kebapçıyı tokatlamak garibanları sögüşlemekten daha kral adam milyonlarca Tl yi bir dakikada çocuk esirgeme yurduna bağışladı, Terimi taktik ve transfer konusunda eleştirsemde Karakter olarak hepsine 10 basar, G.Antep in hocasi Terimle karşilasacagim için o gece uyku tutmadi demişti, saygiyi hakkeden bir hocamiz var..

Arkadaslar size bir iyi birde kotu haberim var..

Kotu haberle baslayalim.

Henuz yapilan bir dransferimiz yok

Iyi haber ise;

Pek yakinda dransfer bombalarini patlatacagiz.
fatihtrim.gif

Valla renkdaş lig yakında başlıyor ben beklediğim bunlar değil 3 ay önce anlaştığım adamı açıklıyorlar diye beklemem.
Bir şeyler için uğraşılıyor belli.Kanat ve orta saha için özellikle çok fazla isim çıkıyor.
Bundan önce Belhanda gibi isimlerin satışı için uğraşılıyor. Biraz bekleyelim derim. Lige daha 1 ay var

KAP'ın ateşi yakarmış ateşi duydunuz mu KAP'ın ateşini...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt