- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu orta saha ve forvet hattı olursa ne mükemmel olur be.____Mensah_Kouyate
Kalu_____Götze__Józwiak
_________Falcao
Bam Bam Bammmm
Transfer Istihbarat Şefi
Kouyate 3 kisilik oynamak zorunda kalirŞu orta saha ve forvet hattı olursa ne mükemmel olur be.
Su Arap sağ bek son dk bile olsa aksilik ciksada olmasa keşke dedim ama geçmiş olsun girmiş kazık
İzledin mi rtaş ? Ben izlemedim ama olumlu yorumlar var sanki.Su Arap sağ bek son dk bile olsa aksilik ciksada olmasa keşke dedim ama geçmiş olsun girmiş kazık

Ula 3 futbolcu veriyoruz üstüne 1.4 milyon verin işte bonservisini ne Mensahmış yahu
Ohaaa bu ne sacma yorum yahu?adam norvec milli takim sagbeki,olimpiakos kaptani atletik ve fiziki gucu yerinde,savunmasi cok iyi.bindirmeleri iyi,cok iyi bi transfer.ligin en iyi sagbeki olur.wolverhampton macinda da iyiydi.o kazik rakiplere girecek daha cok,izle de gorSu Arap sağ bek son dk bile olsa aksilik ciksada olmasa keşke dedim ama geçmiş olsun girmiş kazık
Su Arap sağ bek son dk bile olsa aksilik ciksada olmasa keşke dedim ama geçmiş olsun girmiş kazık