Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanyaspor, Franco Cervi’nin transferi için oyuncuyu ikna etti.
Satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldı.
Oyuncunun kulübü teklifi kabul ederse transfer gerçekleşecek. (Nexus Sport)

Fenerasyonu arka bahçesi yapmışlar.
Bu kadar rahat transfer yapmalarının sebebi belli oldu.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Rodopa geçen yıl haber verdiler ama bu sene terim kestirdi bence. Çoğunlukla yalan haber veriyorlar. Sallama herşeyi bu sene. Kaan mevzusunu da salladılar yok oyuncu istedi de biz almadık. Sanki bedava oynayacak.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetimin oyuncu satmadan almayacak olması doğruysa orta saha için çook uzun zaman bekleyeceğiz. Takımın omurgası Ekim gibi ilk kez buluşacak. Her sene aynı sorun. Artık al-sat muhabbeti biterse 2021-2022 sezonunda tam kadro kampa başlamayı ümit edeceğiz.

Bakalım ligin ilk haftaları orta sahamızda kimler olacak. Taylan-Ömer-Emre Akbaba üçlüsü falan çıkabilir.

Yalı çocuğu o şekilde yaptirabilirse bizimde isimozet gelir fakat kararları reis verecek sonucta

Muslera
Omar-Luyi-Marcao-Saracchi
1-2
3-Mensah-Emre
Falcao

Feghouli-Belhanda-Babel elden çıksa. Belki buna olası Yunus satışı, Telles payı gibi şeyler eklenir. Gelen parayla 3 oyuncudan birini bonservisli ikisini zorunlu opsiyonlu kiralık alabiliriz ve aslında 1 kiralık oyunculu kadroya kavuşabiliriz. Elimizde de bonservis kazanabileceğimiz en az 6 oyuncu olur.

Bu seneyi bir şekilde güzel bi yapılanma ile bitirme şansımız var ama bunun Ekim'e sarkacak olması can sıkıyor :(

Ya tuhaf yetersiz hesapları hic paylasmayin ya da yabanci basinda haber arayin getirin.ben önceden yabanci basindna arıyordum hep,getiriyodum buraya.insan haber gormek istiyo ama okumaya deger haber gormek istiyo. Ara ara buraya twitterdan tasinan abilerin buldugu haberlerde de ceviriler yanlis genelde sanırım.dil bilenler yorumlasa daha iyi olurdu

Transferleri kampa yetistirelim lütfen sayin yönetim

F A T I H T E R I M

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt