Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mensah gelirse seneye ya buyuk patlama yapar satarız ya da Babel gibi sözleşmesini alsın gitsin djye ugrasiriz.Bana ikincisi daha olası geliyor

İyide adamların tek amacı bu sene şampiuon olmak. Bu yaşlı adamlar 1 yıl iş yapsa onlara yeter. Bu yılda olamazlarsa zaten koçu sopayla kovalarlar.

Bunlar 20. haftada filan '' senin kuracağın kadroya tüküreyim'', '' bunu üst akıl olarak seçenin aklına edeyim '' vs gibi kafiyeli bir şekilde bücüre sövmeye başlayacak. :asd:

Ciddi ciddi 32 yaşındaki Caner, 35 yaşındaki Gökhan, 35 yaşındaki Sosa'yı alıp orgazm oluyorlar yav. Kadrolarındaki en iyi adam olan Gustavo 33 yaşında, kalelerinde armut gibi biri var, stoperlerinin hepsini toplasanız 1 adam etmez, kanat diye 10 numara orjinli Deniz ve bitik Garry oynuyor...

Bunların bu durumda bile ciddi ciddi şampiyon olabileceklerini düşünmeleri tam bir komedi.

En çok da Novak'a sövecekler, bakın görürsünüz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Engelle geç okumazsın kardeş..
Ya tuhaf yetersiz hesapları hic paylasmayin ya da yabanci basinda haber arayin getirin.ben önceden yabanci basindna arıyordum hep,getiriyodum buraya.insan haber gormek istiyo ama okumaya deger haber gormek istiyo. Ara ara buraya twitterdan tasinan abilerin buldugu haberlerde de ceviriler yanlis genelde sanırım.dil bilenler yorumlasa daha iyi olurdu

Juventus Higuaini ve Khedirayi bedavaya yollamayi düsünüyormus. Ne zaman x türk takimi kancayi atti haberi cikar acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt