Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmi açıklamaya gerek yok bitti o işler.Yarın yarın diye diye ya tutarsaya döndü bu iş
O isimleri ilk yazan da o lavuktu yanlış bilmiyorsam o yüzden doğru olabilir.
kolpa da olabilir ama o 2 polonyalı meselesini başından beridir bizim yönetimin becerebileceğine inanmadım şahsen. mesela marcao da iyi çıktı ama küme düşme takımı chavesten 4 milyona anca alabildiler. pazarlık becerisi yokBence tweeti atanın kolpalıyor olması daha olası.
En iyi adamları Kamil zaten bunların.
hiç bi yerde yokBiriniz cevap verin tudorlu 8 maç lazım bana nerden izliyoz![]()
Joder'i Mehmet Özcan söylemedi mi?O isimleri ilk yazan da o lavuktu yanlış bilmiyorsam o yüzden doğru olabilir.
polonyalıların isimlerini ilk bu adam değil miydi yazan. zaten ondan bağımsız başından beri inanmadım bizimkilerin yüksek bonservis vermeden bunları transfer edebileceğine.Abi sen bari inanma su twiter duyumcularina
Aynen öyle ama süperzeka muhabirlerimizin bitmiş transferleri pişirip pişirip haber yapmaları ve bitmek bilmeyen Babel-Belhanda-Feghouli gidiyor haberleri insanı ifrit ediyor.Resmi açıklamaya gerek yok bitti o işler.
İdmana çıkarlar işte kampın başladığı gün.
Joder'i Mehmet Özcan söylemedi mi?
Joder'i Mehmet Özcan söylemedi mi?
Evet bas harfler falan vermis,bunlari verince mi transferi bildi oluyopolonyalıların isimlerini ilk bu adam değil miydi yazan. zaten ondan bağımsız başından beri inanmadım bizimkilerin yüksek bonservis vermeden bunları transfer edebileceğine.
Başkanları Ahmet Ağaoğlu gibi bir heriftir, Polonya medyasında da devre arası 5 milyonu reddettiler diye bir haber çıkarmış yine odur muhtemelen mevzu.1 Ağustos'tan önce yazdı ya da söylediyse Mehmet Özcan vermiştir haberi bilmiyorum onu