Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.647
- 40.363
- 3.413
Evet bugunu pas gectik. Transfer showumuz yarina ertelenmistir kamuoyuna duyurulur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Younes Belhanda ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, bu bölgeye Mario Götze'nin ardından Sampdoria forması giyen Uruguaylı Gaston Ramirez'i de gündemine aldı. Ramirez'in Muslera'nın da etkisiyle sarı-kırmızılı takıma 'Evet' diyeceği belirtiliyor. (A Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fatih karagümrüke versinlerCelta Vigo, Emre Mor için yeni bir adres arıyor. Genç oyuncu, İspanyol kulübünün sezon öncesi kampına alınmadı. (
Marca)
KAP yok diyen doyumsuzlar utanır mı? Sanmam.
Scott Piri'dir büyük ihtimalle. Uzaktan, en iyisi filan dediğine göre...Bu hesaba iste kondisyoner kim demisler; en iyisi demis.
Gorucem 3 saat sonra taktim ona
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orta saha elzem. Ekmek su gibiKanatlara Kamil ve Kalu alınsın, diagne geri dönsün yeter. Başka transfere gerek yok, at topu Kami'e, at Kalu'ya bir şekilde golü atarız. Kalu neyse de Kamil harika bir oyuncu, alırsak ileride çok ciddi fiyata satacağız eminim(ribery gibi kacirmazlarsa)
Ben Seri ve Lemina'nın tekrar kiralandığı kabulü ile yazmıştım.
terimin hangi dedigi dogru cıktı ki bu seneEe hani transferde çok hızlı davranacaktık bu sefer
Terim öyle demişti
Bu Mensah bahsedigi kadar iyi oyuncu mu Belhanda dan iyi oyuncu ama bir Melo olabilir mi hadi Melo yu gectim bir Ndiaye olsa o da yeter