- 3 Temmuz 2012
- 139.331
- 87.825
- 5.338
Twitter'da #mavivatan tagına destek olalım arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gala sevgisi gibi tuhaf hesaplara degil,yabanci basina bakalim.3 milyona anlasma sağlanabilirmiş.teklif 1.8Rota burdan onazi ve djalmaya döner o zaman
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hayrTwitter'da #mavivatan tagına destek olalım arkadaşlar
transfer yasağı gelsin şu şeref yoksunu şikecilereSON DAKİKA | Ersin Düzen: “Şu an 19/20 sezonunun harcama limitlerine ait raporlama tamamlanmadı. Yani “hiçbir takıma ceza uygulanmadı” şeklindeki ifadeler doğru değil. Raporlama tamamlandıktan sonra cezalar belli olacak!” (TRT Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Duyum at
1+1 sözleşme 1.2 maasYarın ben Donk Kap'ı da bekliyorum..
Zorunlu satin alma opsiyonu ile kiralasinlar iste ne diye ugrasiyorlarsa? Biraz Italyan kulupleri ornek almaliyiz.
Jozwiak hk;
He is one of the most promising wingers in Poland. Best player in Lech right now. Lech is trying to cash in because soon his contract is running outand he can leave on free... Lech is in debt too.
Kamil için 4 Jakub için 10 istendiğini ben de duydum. Ama yönetim devreye girecek bu ücretleri indirecek zorunlu satın alma koyacak. Bu ikisi elden kaçmamalı.
sana ben yedirecegim gelirlerseSu kamil jozwiak gelsin,onun gibiler gelsin de pizza yiyem lutfen ya❤
Bireysel kaynak değil ya başka birisi daha yazmış.nerden duydun beyfendi
Su kamil jozwiak gelsin,onun gibiler gelsin de pizza yiyem lutfen ya❤
çıtır tavuk topu yeremre kılınç geldiğindeki mönün ne olacak
çıtır tavuk topu yer