- 18 Temmuz 2009
- 82.062
- 239.713
- 5.263
Lan Kamil en iyi adamken Joder nasıl 2.5 katı oluyor yav.
1 sene sözleşme farkı mı mevzu
10 m falan boş iş.
10 m falan boş iş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O önce kampta iyi olsun,yeriz biseyleremre kılınç geldiğindeki mönün ne olacak
Duyumu veren gercekten bilgisi olan biriyse bile joder mevzusunu kendi uydurmus olabilir abi.ama galiba kamilin takimina kapagi attik.Lan Kamil en iyi adamken Joder nasıl 2.5 katı oluyor yav.
10 m falan boş iş.
Kondüsyoner kimmişDuyumu veren gercekten bilgisi olan biriyse bile joder mevzusunu kendi uydurmus olabilir abi.ama galiba kamilin takimina kapagi attik.![]()
Duyum işlerini bıraktı..Özgür Ayten kral nerelerde yok mu kontağı olan
hay tudorunuza ya ne çabuk unuttunuz her bjk başak ts bjk maçlarında aman fark yemeyelim dediğimiz günleri 16-17 maç derbi kazanamadık beşinci bıraktı bırakmada tepe taklak gidiyordu o takım. İlk beş maç oyun oynadı diye mi martavallar..Mensah , Tudor gibi bir ustanın ellerinde 2 yönlü harika bir oyuncuya evrilebilir ama Fatih Terim hocalığında 3 maç sonra bu lakayıt disiplinsiz satın diye taraftarın önüne atılır maalesef.
Onu bilmiyorum,takip etmiyorum o hesabi ama parmanin kondisyoneri gelecek diyolardi medyadaKondüsyoner kimmiş
ne islerine bakıyor artıkDuyum işlerini bıraktı..
Normal şimdiye kadar hangi işle ilgileniyosa onla..ne islerine bakıyor artık
anladım rtaşNormal şimdiye kadar hangi işle ilgileniyosa onla..
O değil başkası demiş ya G.sevgisi.Onu bilmiyorum,takip etmiyorum o hesabi ama parmanin kondisyoneri gelecek diyolardi medyada
O değil başkası demiş ya G.sevgisi.
Netlesince verecekmisO değil başkası demiş ya G.sevgisi.