- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.738
Niye ya isabetli bir dostumuzdu duyumculuk konusundaDuyum işlerini bıraktı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye ya isabetli bir dostumuzdu duyumculuk konusundaDuyum işlerini bıraktı..
demek ki level atladıNiye ya isabetli bir dostumuzdu duyumculuk konusunda
Jozwiaka paramız yetmiyorsa verbice nasıl yetecek
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En ciddi yazilan kamil ve kalu abi.bi de kamilin takımından jakub moder80 tane oyuncu yazıldı yine. 1-2 ay kala lig den koptuk 1 ayda öyle geçti yine hiç bir plan yok belliki.
Umarım olmuştur bizi mutlu eden bir rengimizdidemek ki level atladı
duyum vermıyorsa
menajer olmustur
bı arkadasın polonyalı sevgılısıne ulastım o da cok yakın futbol üstadı bır arkadasına kamılı sormus
kerem aktürkoglundan bır fazlası yok dıyor
Forumda tartışma oldu.Ondan sonra benim dışımda 2-3 kişi ile daha iletişimdeydi.Başka bi sosyal medyadan iletişimdeydik.Ocak ayı transfer dönemi sonrası bıraktı bu duyum işlerini..Niye ya isabetli bir dostumuzdu duyumculuk konusunda
![]()
Requirements Test
Check the system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gaming PC.www.systemrequirementslab.com
Galatasaray, Akhisarspor'un 20 yaşındaki oyuncusu Ali Kaan Güneren'i kadrosuna katmak istiyor. Akhisarspor, Ali Kaan için 2 Milyon Euro bonservis ücreti talep ediyor. (Asist Analiz)
AZAR mı renktaşForumda tartışma oldu.Ondan sonra benim dışımda 2-3 kişi ile daha iletişimdeydi.Başka bi sosyal medyadan iletişimdeydik.Ocak ayı transfer dönemi sonrası bıraktı bu duyum işlerini..
İnstagram'dan iletişimdeyiz..AZAR mı renktaş
yoksa wp mi
Deneme yapıyordum da yeşil kırmızı tik olayı bir türlü çıkmadı yavÇalıştırır reyis
Yunusa benzemiyor mu (Akgün)Kerem akturkoglunu bı topcuya benzetıyorum ama..
Kerem akturkoglunu bı topcuya benzetıyorum ama..