- 20 Haziran 2011
- 60.950
- 69.356
- 4.758
@Vasfi Vural nerelerdesin Vasfcock?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnstagram'dan iletişimdeyiz..
Kirven @Sarper Yıldırım arayı nasıl düzelttin?@Vasfi Vural nerelerdesin Vasfcock?
Transfer duyumlarını bıraktı.Olsa atardım.Ben de sayfalardan takip ediyom..duyum at reis kuruduk
Ekim sonu gibi döneceğini, çünkü Muslera'nın olağandan daha hızlı bir iyileşme süreci yaşadığını yazdı basın. Ayrıca Fatih ve Okan'dan iyisi gelmez 2 ay için.Oo Fatih konuşulmuş.Tamam şimdi içim rahatladı bak.Bunun gibi çöpler geleceğine Okan oynasın hiç farketmez.Kaleci kolay halledilmez.Feneri görüyoruz kaleci sıkıntısı yüzünden yıllardır muzdarip.Ne ekimi Muslera 2021 Ocağa kadar yok.
olmaz sonra saçma sapan gs taraftarlarıyla ugraşıyorumDuyum at
bu adamın ve resoul'un alınması lazımGalatasaray, Akhisarspor'un 20 yaşındaki oyuncusu Ali Kaan Güneren'i kadrosuna katmak istiyor. Akhisarspor, Ali Kaan için 2 Milyon Euro bonservis ücreti talep ediyor. (Asist Analiz)
Kerem akturkoglunu bı topcuya benzetıyorum ama..
Duyum ver hocam lütfenolmaz sonra saçma sapan gs taraftarlarıyla ugraşıyorum
| France Football, @GalatasaraySK kulübünün ekonomik sorunlar nedeniyle Sofiane Feghouli’yi kiralamak istediğini, #SerieA kulüplerinden Lazio ve Sampdoria‘nın kendisine talip olduğunu yazdı.