Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep ayni haberler,teklif artirilir gelir 😎
Sen mi ödeyeceksin parasını?

Teklif felan arttırılmasın. Oyuncu iyi para kazanıp, büyük bir takıma transfer olmak, ve güzel bir metropol‘da yaşamak istiyorda birazcık kendisi zorlasın.

Kimse oyuncuyu 1 kere bile izlemedi. Kafalarına göre 4, 5 milyon istiyorlar söz konusu Türk takımı olunca.

Benim istediğim tek bir şey var sürdürebilir düzen kurulması gerektiğini düşünüyorum seneye stad isim hakkından yaklaşık 1 milyar TL ye yakın para alabiliriz üstüne Riva’da 2 nci etap satışları başlayacak bir de Florya’yı da doğru şekilde değerlendirirsek çok rahatlıkla borçları sıfırlayıp artıya geçebiliriz

Borçları sıfırladıktan sonra tamamen scout transferleriyle yüksek bonservis + düşük maaş konusunu benimsemeliyiz kimse gidip 3-4 m Euro net maaş almamalı tam tersi potansiyel adamı 20-25 m Euro ya getirip 1.5-2 m Euro maaşla oynatmak gerekiyor

Önümüzde en önemli bir sene var kampa tüm transferleri yetiştirmemiz gerekiyor tabi daha orta saha, kondisyoner gibi isimler bile belli değil nasıl olacak bilmiyorum ama bu sene şampiyon olursak borçları 2 seneye sıfırlarız o yüzden ne yapıp ne edip düzgün bir kadro kurup gelecek senelerinde temelini atmaya başlamamız gerekiyor

Ahmet
Linnes
Sener
Belhanda
Babel
Feghouli
Jimmy
Falcao
(Diagne)

Bunlar gönderilmeli.
Muslera ve Akbaba indirime gitmeli. Muslera 2'ye Akbaba 1'e düsmeli.
Üstte yer alan isimlerden Diagne disinda aldigi paranin yarisi kadar katki yapma ihtimali olan oyuncu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt