Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sirkette borcun olmamasi iyi bir sey degil. onemli olan parayi verimli kullanmak yatirim yapmak

Borç olmaması niye kötü olsun ki borcu olmayan adam daha rahat oyuncu alır satar 20 m Euro ya oyuncu satsan 3 tane net oyuncu getirme imkanın olur aynı şekilde oyuncu satarken tok satıcıyı oynarsın zaten başımıza ne geldiyse bu borçlar yüzünden geldi birilerinin maaşı ödeyip kira bedeli alıyoruz adamların çok istediği maicona üstüne para verecek duruma geliyoruz

Kamil den önce şu Dario Vizinger denen çocuğu almak lazım.

Neyse biz yine fazla açılmayalim.

Aytaç ve mensah gibi Anadolu topçularini zengin etmek varken kim uğraşır gençlerle

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Mesele o değil borç alacak farkı 1.8 milyar TL olmuş böyle gidersek önünü alamayız
Ekonomik acidan iyi yonetildigimizi düşünüyorum.bizim cok mal varligimiz var.ayrica rivadan beklenildiginden iyi bi gelir gelecek dendi.butun bunlari dusununce olumsuz degilim.Mal varligi olmayan fener ilen bjk düşünüsün.bir de yuksek ucretli oyuncuları elden cikarirsak rahati goruruz diye duusunuyorum

Ekonomik acidan iyi yonetildigimizi düşünüyorum.bizim cok mal varligimiz var.ayrica rivadan beklenildiginden iyi bi gelir gelecek dendi.butun bunlari dusununce olumsuz degilim. yuksek ucretli oyuncuları elden cikarirsak rahati goruruz diye duusunuyorum

O konuda bende olumsuz değilim stad isim hakkı, Riva, Florya ama canımı sıkan nokta 2 senedir CL ye gittiğimiz halde o borç sabit kalması gerekirken her seferinde daha da artıyor CL olmadığımız dönemde Riva’nın paraları sadece zararı anca karşılar

Yarayı sarıyorsun ama kanamayı durdurmuyorsun Riva CL geliri olmadığı dönemde sargı bezi gibi olur 1 Riva değil 3-4 Riva anca yeter

O konuda bende olumsuz değilim stad isim hakkı, Riva, Florya ama canımı sıkan nokta 2 senedir CL ye gittiğimiz halde o borç sabit kalması gerekirken her seferinde daha da artıyor CL olmadığımız dönemde Riva’nın paraları sadece zararı anca karşılar
Belhanda ,feghouli ve yine gereksiz oyuncularin da 1 milyon üzerinde kazanmasi etkiliyo sanirim durumu

Borç olmaması niye kötü olsun ki borcu olmayan adam daha rahat oyuncu alır satar 20 m Euro ya oyuncu satsan 3 tane net oyuncu getirme imkanın olur aynı şekilde oyuncu satarken tok satıcıyı oynarsın zaten başımıza ne geldiyse bu borçlar yüzünden geldi birilerinin maaşı ödeyip kira bedeli alıyoruz adamların çok istediği maicona üstüne para verecek duruma geliyoruz
Sadece bir bilgi olarak verdim. Daha detay icin finansal muhasebe falan bak

Ekici klubeye derinlik getirir fenerin hucumda fark yaratan tek oyuncuydu sakatlanmaz 30 maca cikarsa fark yaratir 10 numarada takimdaki herkesten daha iyi oynar dusuk maliyetle hayir demem duran top kullansa yeter
Usta sende sakat topcu fetisi mi var?Bir Lemina istiyorsun bir Ekici:)Mehmet Ekici'nin sakatlanmama gibi.ihtimali var.mi?

Belhanda ,feghouli ve yine gereksiz oyuncularin da 1 milyon üzerinde kazanmasi etkiliyo sanirim durumu

Şöyle düşünelim Belhanda, Feghouli, Falcao = net maaş, bonus, maç başı, performans filan derken 15 m euro yapar bunların vergisiyle 20-25 m sadece bu 3 oyuncu 160-200 m TL geçen sene zarar oluşturdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt