- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Kim demişti bunuKalu hani hafta basi bitecekti,yarin bitsin artik![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim demişti bunuKalu hani hafta basi bitecekti,yarin bitsin artik![]()
TR tatil icin mikemmel yer. Donk tatile basladigindan bu yana parasi hic eksilmemistir cunku; euro kazaniyorFeghouli, Donk ve Lemina TR'de tatillerini yapiyorlar bizimkiler bunlara kapiyi gostermedi mi hala
Bordeaux kaynaklarıKim demişti bunu
Bordo satmak istiyormus.Alici bulamazsa son ihtimal olabiliriz bence SergenKalu hani hafta basi bitecekti,yarin bitsin artik![]()
Ajansspor.com - Son dakika haberi: Hatayspor Aboubakar'ı transfer edecek mi? https://t.co/k8NIiO0YkJŞu dandik fb gustavoya bile 8-10 m teklif bulabiliyor hem de lyondan. Biz son 3 senede istatistik manyağı feghouliye bişey bulamıyoz gel de kafayı yeme
Böyle devam ederse bi 10 takim rahat düsergelecek sene ligden kaç takımın düşeceği belli oldu mu
arkadas leverageden bahsediyor galiba. roa borclanma maliyetinden yuksekse ozkaynak yerine borclanma ile buyumek daha iyidir genelde ama futbol kulupleri icin gecerli oldugunu sanmıyorum.Borç olmaması niye kötü olsun ki borcu olmayan adam daha rahat oyuncu alır satar 20 m Euro ya oyuncu satsan 3 tane net oyuncu getirme imkanın olur aynı şekilde oyuncu satarken tok satıcıyı oynarsın zaten başımıza ne geldiyse bu borçlar yüzünden geldi birilerinin maaşı ödeyip kira bedeli alıyoruz adamların çok istediği maicona üstüne para verecek duruma geliyoruz
gelecek sene ligden kaç takımın düşeceği belli oldu mu
Haklısın modum hem de istanbulun en kalabalık semtinde berber bu adamrezalete bakın
corona önlemlerı nerde??
bu herıf corona olsa ne olacak tüm takım corona
Ya zaten zorunlu satin alma opsiyonlu icin görüşülyo dendi ya,oyle de bonservisi oderizBordo satmak istiyormus.Alici bulamazsa son ihtimal olabiliriz bence Sergen
RezaletHaklısın modum hem de istanbulun en kalabalık semtinde berber bu adam
Bu sene lig zor oynanir zaten. almanlar full karantinada oynadirezalete bakın
corona önlemlerı nerde??
bu herıf corona olsa ne olacak tüm takım corona
Emrenin maaşını berbere kitleyelimRezalet
bu goruntunun ardından bı acıklama gelır ıns