Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.246
- 5.955
- 1.483
Gitti 5 milyon deseneFirat Gunayer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitti 5 milyon deseneFirat Gunayer
Giderin her sene gelirden coksa dukkani kapat git daha mantıklıFinans kitaplarına bakmaya gerek yok mantıklı düşününce de aynı sonuca çıkıyor
Bizim lig için pek geçerli değil ispanya ligi veya İngiltere ligi dersen olabilir çünkü orada borçlanıp çok daha fazla miktarda parayı + şekilde geri kazanabilirsin mesela Tottenham gider 300 m Euro harcar 2 sene de 500 m Euro da kazanabilir
Bizim lig de o iş öyle olmuyor borçlandıkça batıyoruz çünkü ülkedeki sponsorluktan tut bir çok konuda gelir olarak düşük seviyelerde olunca gider > gelir böyle olunca da ip elden kaçıyor zaten oyuncu satışları konusunda da zayıfız böyle olunca borçlular hepten gidiyor
En güzel örnek Kasımpaşa adamlar Trezeguet, Diagne, Eren, Donk ve nicelerini çok rahat tok satıcıyı oynayarak sattılar mesela şu an Kayseri mensahı satma nedeni tamamen ekonomik hem maaş hem bonservis konusunda sıkıntı yaşıyorlar Kayseri bu kadar borçlu olmasa mensahı muhtemelen büyüklere 8 den filan kapıyı açardı
Firat Gunayer
Elvis Kyei Baffour - Oyuncu profili 19/20 afrika'da böyle bir genc var mesela 8 gol atmis. anadolu kulüplerinden birinde yönetici olsam fantastik kadro yapardim. 14 yabanciya kadar izin veriliyor zaten.Aslında marcao da ucuz değil ama çok mantıklı nedeni de 4 m Euro bonservis + 900 bin Euro maaş oran orantı olarak da bonservis / maaş iyi duruyor şimdi satmak istesen 10-15 arası desen bile total maliyetini düşününce 3-5 m Euro kulübün kasasına giriyor
Babele bakarsak da 2.5 m Euro imza parası + 2.5 m Euro maaş yaş olmuş 33 bu adama kimse bu maaşı vermiyor başka kulübe gitse maaş ödemeye devam ediyorsun sonuç olarak direk -7.5 m Euro zarar ediyorsun
Zaten dogru politika belli Marcao, Luyindama yüksek bonservis + düşük maaş tabi düşük maliyetsiz scout transferleriyle riskte alınabilir ya tutarsa transferi de önemli en güzelini Trabzon yapıyor tutmayanı ucuz maliyet olduğu için yolluyor tutandan da yüksek performans alıyor ama içi geçmiş adam alınmamalı..
Giderin her sene gelirden coksa dukkani kapat git daha mantıklı
O paralari vermeyiz. Kayseri'nin Atletico'ya sonraki satistan pay vermemesi icin 2 yil kiralik formulu diyorlar. En fazla 3m veririz bence.Gitti 5 milyon desene
1.5'a alinsa keskeO paralari vermeyiz. Kayseri'nin Atletico'ya sonraki satistan pay vermemesi icin 2 yil kiralik formulu diyorlar. En fazla 3m veririz bence.
Ne yazdin hocam.
Falcaoya arkadas lazim Leminayi alamiycaz gibi duruyor Leminanin boslugunu doldurur Falcaoda yanliz kalmaz isteEkici as olur, en güzel odayı verirler hastanede
Elvis Kyei Baffour - Oyuncu profili 19/20 afrika'da böyle bir genc var mesela 8 gol atmis. anadolu kulüplerinden birinde yönetici olsam fantastik kadro yapardim. 14 yabanciya kadar izin veriliyor zaten.
250-300 bin euro maas alacak bir sürü genc toplardim. bunlar daha alt kademe liglerde iyi istatistik kasan oyuncular olacak ama. üstelik romanya, polonya, sirbistan gibi liglerde yüksek istatistiklere sahip bonservisi elinde adamlari doldururum. ekicisini hasan alisini gökhan töresini falan almam, giderim tff 1-2-3.liglerden yerlileri doldurup türk futboluna hizmet etmeye calisirdim. fantastik transferler ise kasimpasa'nin yaptigi kiralik hamleler gibi oyuncular zorlanabilir. kasimpasa düsecekken ligi orta siralarda bitirdi. olay %85 transferde bitiyor.
bizim ligde koita gibi yetenek fakiri adam bile 5679 dakikada 23 gol 10 asistlik performans yapmis.
Maasi 1.1m€ oldugu icin elinden cikarmak zorundalar bi deKiralik paradanda Atletico pay alir. Baskanlari kardan degil her türlü paradan pay aliyorlar dedi.
ewt,
zarper zurnası nöbete girmediğine göre olumlu haberlerin gelmesi yakındır.
gerçi ismi S ile başlayan bir uğursuz daha var, o nöbette sabahlıyor ama olsun.
yine de ümitliyiz
Okuyup Musap'a laf atıyordu bana da atsınbu Ahmet denizci burayı okuyordu demi.
senin ben yalanlarına sıkayım reyz. yeter bıkmadın mı artık bea