Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Gökhan Töre'ye Beşiktaş ve Galatasaray'ın ilgisi var."
(Radyospor)

Taraftarı çileden çıkaracak bu transfer vizyonsuzlugu.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Polonyali gençler ne oldu.

Kamilin alternatifi gokhan töre mi.

Iyi de eli silahli futbolcu acigini kapattik biz gecen hafta. Töre fazla olur.

X takım hileyle hurdayla o rakamlara satıyor diyip kendini avutanlara kusura bakmayın ama çok gülüyorum. :)
Oyuncu transfer etmek için AA'yı gönderen kulübün oyuncu satışı konusunda en ufak bir başarı sağlayamaması şaşırtıcı değil, malumun ilanıdır.
Napoli ve Lazio'nun işi gücü kalmadı, onlarla hile hülle yapacak.
Yav he....
Oyuncu satışı oyuncunu pazarlayabilmekten, bu işe gerçekten hakim kişilere yetki vermekten ve doğru kişilerle bağlantılarının olmasından geçer.
Bizde bunların hangisi var acaba...

EfH87yIWsAMedjU

EfH9tmiWsAAkbGY
Yeni;
yılmaz vurallar,
Hikmet karamanlar yetişiyor.

Önümüzdeki 20 sene küme düşme hattına ve asansör takımlara müjde!

Pasta kesmeye YETER!

Yıllık ücretlerinden dolayı satamıyoruz. Aynı fiyatlar da fenerin elinde olsa onlarda satamaz.

Gustavo 2,7 - Vedat 2,5 alıyor
Belhanda 3,3 - Feg 3,8 alıyor bonuslara girmiyorum bile.

1-2 ver sat şunları da olmuyor. Bence kulüpte o seviyeye gelmiştir ama 1-2 verenler o maaşları karşılayamaz.

Sizde bir firmadan 10,000 maaş alırken 5,000 - 7,000 veren bir yere gider misiniz.?

Bu arkadaşlar anca bonservisini alarak gider yada sözleşme sonuna kadar kalırlar.
Marsilya'da net 3.5 milyon euro maaş alan Gustavo'nun FB'ye 2.7 milyon euro'ya imza attığını düşünecek kadar ne yaşadın acaba yav.

X takım hileyle hurdayla o rakamlara satıyor diyip kendini avutanlara kusura bakmayın ama çok gülüyorum. :)
Oyuncu transfer etmek için AA'yı gönderen kulübün oyuncu satışı konusunda en ufak bir başarı sağlayamaması şaşırtıcı değil, malumun ilanıdır.
Yav he....
Oyuncu satışı oyuncunu pazarlayabilmekten, bu işe gerçekten hakim kişilere yetki vermekten ve doğru kişilerle bağlantılarının olmasından geçer.
yahu uefa'nın tüm yetkilileri sektererinden başkanına batmış rüşvete.italya gibi mafya ülkesi mi yapmayacak?
en çok pisliğin döndüğü ülkelerden birisidir zaten

Rodop dedigine göre emre klinc yarin aciklanacakmis ama sorun yokmus lan sorun yoksa neden transferini acikliyamiyorsun bu yönetim Transfer yapamiyo aga kaan ayhan ucan kacan degil ama hoca cok istiyo 2 milyon € cikisi var onu bile yapamiyorsun birakin abi bu isi apo bize mensah ile iyi bir kazik bindirecek her zaman yaptigi gibi bu yönetim transfer yapmasin kardesim biraksin bu isleri

yahu uefa'nın tüm yetkilileri sektererinden başkanına batmış rüşvete.italya gibi mafya ülkesi mi yapmayacak?
en çok pisliğin döndüğü ülkelerden birisidir zaten
Lazio ve Napoli'nin ihtiyacı mı var da böyle bir işe girişsin? Napoli dediğin takımın sahibi milyarderken, bunların 3-5 milyonuna tenezzül mü edecek? Akıl var mantık var yahu.

Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Gökhan Töre'ye Beşiktaş ve Galatasaray'ın ilgisi var."
(Radyospor)

Taraftarı çileden çıkaracak bu transfer vizyonsuzlugu.

Pasta kesmeye YETER!
reis ekiciye de salça olmuşuz onu gördün mü

Yav he....
biz zaten futbolcu satmakta başarısızız da, ben de şikecilerin satışlarının çok temiz olduğunu düşünmüyorum şahsen.elif gibi bi çöpe hiç kimse bırak 17 yi 7 milyon bile vermez, herif fenerde bile etkili olamadı. italyan futbolunda dönenleri anlatmaya gerek yok zaten, yarın bigün yeni bi soruşturma dosyasında bunların da adı geçse hiç şaşırmam şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt