Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir, travma yasatiyor demek biraz abartili olmus...ya fenerin durumunda olsaydik, heralde kendini o store un önünde yakardin?
Orda bahsettiğim her sene aynı döngüde olmak, hiç ileri gidememek zaten sonrasında açıkladım. Kelimelere takılma, karşındakini hemen fenerli diye yaftalama. Niye kendimi yakayım store önüne isyan etmeye mi gittim? O olayı hatırlamıyorsun galiba manasız manasız cümleler.

Dünyada hiçbir takım senede 10 oyuncu al-sat mantığıyla başarılı olamaz; biz senelerdir kadro omurgasını kuramadık kurulu omurgayı da hep bozduk; Fernando çok sakatlanıyor, N'Diaye pas yapamıyor, Maicon ağır, Gomis büyük maçlarda yok diye diye 6. sıraya kadar indik.
Genç oyuncu olarak Ozan dışında hamlemiz olmadı, scout ekibi 22 yaş altı genç olarak Sekidika ve Ozornwafor'u buldu onları da pişmeden kaybetmek üzereyiz...

Yonetım bırazdan lansmanda aglayacakmıs. Bıraz uzak kalalım bosuna moral kaybı olmasın

1. Ogulcana niye 4 sene sözlesme veriyorlar? Sener gibi falan cikarsa gelecek yazin bu adami nasil yollayacagiz diye zorlaniriz.

2. Donk icin bugün kap gelirmi?

2 sene önce 3. forma Şeftali suyu gibiydi şampiyon olduk.Geçen sene Başakşehir'in iç saha forması Portakal suyu gibiydi şampiyon oldular.Bu yıl da iç saha formamız Şeftali suyu gibi inşallah şampiyon oluruz :D
Süper tespit şampiyon olursak sana şeftali suyu ısmarlarım.

Kaan bir anda gündemden düştü. Sassuolo'ya gitti anlaştı bitti dediler. Şimdi anlaşamadı diyerek tekrar bizle adı geçiyor.
İlginç.
Umarım gerçekleşir bu transfer.

Kaan isi zor usta. Nakit yok. Nakit olsa bile Bonservis ödenecek pozisyon önceligi stoper olmamali. Bir yerden piyango çikmazsa alamayiz Kaani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt