Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Abi gelmek istese 2M para mi gs icin?Nasıl istemedi. Böyle bir haber görmemiştim ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi gelmek istese 2M para mi gs icin?Nasıl istemedi. Böyle bir haber görmemiştim ben
kap show geliyo
ogulcan gs de
çok iş renktaşşş gene uzıcak geçen seneler gibimenshah - bellegarde falan
yani başkn adama bak 4 ekime kadar süre vr die gevşek gevşekçok iş renktaşşş gene uzıcak geçen seneler gibi
bu yönetim oyuncu menajer piyasa arasında çok sıkışık ve pasif kalıyo
Değil evet ama menajer araya girmiştir vs.Abi gelmek istese 2M para mi gs icin?
2 + kdv. sassuolo mallari gec yatirdilar. Fortuna nin hesabinda olmasina ragmen, adamlar geri yolladi parayi. acikladilarBen bu adamın serbest kalma maddesinin 2,3 milyon civarı olduğunu hiç düşünmüyorum.Aksi taktirde kesinlikle hemen alınırdı.
Ama başımızda öyle iş bilmez adamlar varki bu serbest kalma maddesindeki fiyatlar doğru olsa bile alamayabilirler.
Ulan orta saha ligin en kötüsüyüz, el insaf be, bu nasıl bir Yönetim. Takımda 6 ve 8 oynayacak hıc oyuncu yok. Yazıklar olsun, bir de acele etmeyin diyor dalga geçiyorlar.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taraftarın gazını güzel aldı. 1 ay transfer yapmaz artık.vizyon'un v'si bile yok bizim yönetimde. transfer bitirmekten acizler. 2 dandik 1 de kolay transfer yapinca sosyal medyadan sov yapmaya calisiyorlar.
bu ergen ergen hareketleri birakip artik su orta saha, kanat ve forvet transferlerini bitirseler iyi olur. jimmy durmaz-babel-belhanda-feghouli gitmeden rize'nin yedegi, aylardir kulüpsüz olan ogulcan, at isimli silahsör ve erzincan'dan kerem'i aldilar.
gören de fatih terim ilk saydigim isimleri kesip bu ogulcanlari falan oynatacak sanir.