Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu adamın serbest kalma maddesinin 2,3 milyon civarı olduğunu hiç düşünmüyorum.Aksi taktirde kesinlikle hemen alınırdı.

Ama başımızda öyle iş bilmez adamlar varki bu serbest kalma maddesindeki fiyatlar doğru olsa bile alamayabilirler.
2 + kdv. sassuolo mallari gec yatirdilar. Fortuna nin hesabinda olmasina ragmen, adamlar geri yolladi parayi. acikladilar

Ulan orta saha ligin en kötüsüyüz, el insaf be, bu nasıl bir Yönetim. Takımda 6 ve 8 oynayacak hıc oyuncu yok. Yazıklar olsun, bir de acele etmeyin diyor dalga geçiyorlar.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vizyon'un v'si bile yok bizim yönetimde. transfer bitirmekten acizler. 2 dandik 1 de kolay transfer yapinca sosyal medyadan sov yapmaya calisiyorlar.

bu ergen ergen hareketleri birakip artik su orta saha, kanat ve forvet transferlerini bitirseler iyi olur. jimmy durmaz-babel-belhanda-feghouli gitmeden rize'nin yedegi, aylardir kulüpsüz olan ogulcan, at isimli silahsör ve erzincan'dan kerem'i aldilar.

gören de fatih terim ilk saydigim isimleri kesip bu ogulcanlari falan oynatacak sanir.

vizyon'un v'si bile yok bizim yönetimde. transfer bitirmekten acizler. 2 dandik 1 de kolay transfer yapinca sosyal medyadan sov yapmaya calisiyorlar.

bu ergen ergen hareketleri birakip artik su orta saha, kanat ve forvet transferlerini bitirseler iyi olur. jimmy durmaz-babel-belhanda-feghouli gitmeden rize'nin yedegi, aylardir kulüpsüz olan ogulcan, at isimli silahsör ve erzincan'dan kerem'i aldilar.

gören de fatih terim ilk saydigim isimleri kesip bu ogulcanlari falan oynatacak sanir.
Taraftarın gazını güzel aldı. 1 ay transfer yapmaz artık.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt