Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan orta saha ligin en kötüsüyüz, el insaf be, bu nasıl bir Yönetim. Takımda 6 ve 8 oynayacak hıc oyuncu yok. Yazıklar olsun, bir de acele etmeyin diyor dalga geçiyorlar.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 transfer dönemi boyunca forvet alamayan vizyonsuzlar bunlar. zonzi-seri-lemina gibi olmasa bile en dandiginden 3 orta saha kiralayabilecekleri bile garanti degil.

2 + kdv. sassuolo mallari gec yatirdilar. Fortuna nin hesabinda olmasina ragmen, adamlar geri yolladi parayi. acikladilar

O zaman şu adamın transfer edilmemesi çok büyük fiyasko.
hayır daha ne kadar basit hata yapılır bilmiyorum..

yahu hiçbirşey değil..Hadi sponsorları falan geçtim sadece şu transfer işlerinde birazcık doğru yönetilsek yemin ederim şaha kalkacağız.Öyle bir potansiyel var şu klüpde..Ama yok arkadaş..

Transferde başarısızlık yüzdesi o kadar çok olmasına rağmen hala aynı adamlar transfer yapıyor.

Hadi istifa etmesinler diyoruz..Klübe hizmetleri oldu diyoruz.Arkadaş hiç olmazsa şu transferler için işi bilenleri getirin şu klübün başına.

Takımda kanat oynayacak bir sürü topcu var, orta saha boş ama kanat isimleri geçiyor hala.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anadolu kulüpleri gibi olduk resmen, her sene 10-15 oyuncu alip gönderiyoruz. Aradaki tek fark bizde Fatih Terim var, istedigini aldiriyor, begenmeyince milyon eurolari cöpe atmaktan imtina etmiyor. Belhanda gibi bir zevat icin 250 bin bonus ödemesini kulübe ödettiriyor. Yillar öncesi gibi kadroda kalmasi gerekenler Muslera + bir elin bes parmagini gecmeyecek kadar oyuncu. Gerisi lüzumsuz oyuncular.

Hepi topu 3 tane adana ihtiyacımız var ortamı velveleye vermeye gerek yok. Yönetim de sır gibi iş yapıyor. Muhtemelen ekstra 2 orta saha 1 kanat ile trasgari kapatiriz.
Kanatta onyekuruyu bekliyoruz, orta sahada seri + bonus olarak yeni yüz orta sahaya gelir gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt