- 18 Temmuz 2009
- 82.108
- 239.915
- 5.263
4 futbolcu bizi uğraştırıyor açıklaması doğru olmadı, herkes zan altında kaldı böyle olunca.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence 4 futbolcunun 2'si belli zaten de, diğer ikisi kim acaba.4 futbolcu bizi uğraştırıyor açıklaması doğru olmadı, herkes zan altında kaldı böyle olunca.
Başkan iki üç enteresan cümleyle uyuttu milleti bu konuda iyi dürüst olmak gerekirse tebrik ediyorum. Ben saha içine bakıyorum sezonu 6. bitiren takım daha agresif olmalıydı gülecek eğlenecek bir durum yok ortada.
2 milyon indirmiştirfalcao'nun yaptigi indirim 5 milyondan 4.8e falan düsmekse ona indirim demezler herhalde.
Başkan iki üç enteresan cümleyle uyuttu milleti bu konuda iyi dürüst olmak gerekirse tebrik ediyorum. Ben saha içine bakıyorum sezonu 6. bitiren takım daha agresif olmalıydı gülecek eğlenecek bir durum yok ortada.
kendilerini biliyorlar zaten takımdakiler de biliyor. bu karaktersizlere mobingin kralını uygulama vakti geldi de geçiyor bence.4 futbolcu bizi uğraştırıyor açıklaması doğru olmadı, herkes zan altında kaldı böyle olunca.
7den 5e düşürdü bonus falan almayacakfalcao'nun yaptigi indirim 5 milyondan 4.8e falan düsmekse ona indirim demezler herhalde.
bizim sorunumuz skorer orta sahanin olmamasi. serinin kac golü kac asisti var? digerleri zaten sifirdi ömer bayram haric. ömerin kapasitesi belli zaten. hem skor üretmeyen orta saha hem defansif olarak dökülen bir orta saha. en azindan skor katkisi yapsalar kritik haftalara girdigimizde o özveriyle defansi bir sekile kotarirdik zira geri dörtlümüz iyi.Şampiyonlar liginde yokuz. Ligde 3-5 maç dışında seri-mensah-balhanda oynarız. Belhanda giderse 6 numara alınır. Fatih hoca tamamen defansif 6 numara sevmiyor zaten. Nzonzi kullanmadı
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bonusu zaten nef ödüyordu. bizim 5 verecek gücümüz yok.7den 5e düşürdü bonus falan almayacak
falcao'nun yaptigi indirim 5 milyondan 4.8e falan düsmekse ona indirim demezler herhalde.
kendilerini biliyorlar zaten takımdakiler de biliyor. bu karaktersizlere mobingin kralını uygulama vakti geldi de geçiyor bence.
nef ödemiyor,bunlar yalan şeylerbonusu zaten nef ödüyordu. bizim 5 verecek gücümüz yok.
Bence 4 futbolcunun 2'si belli zaten de, diğer ikisi kim acaba.
Bu oyuncular gidecekse sorun yok bence bu cümlede.4 futbolcu bizi uğraştırıyor açıklaması doğru olmadı, herkes zan altında kaldı böyle olunca.