Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 tane kulübe transferini bir de emre kılınç transferini haftalardir yıldız gibi önümüze koymaktan bikmadilar yok bugün yok yarın.

Hay ben sizin yapacağınız işin

renktaş emre kılıçda klübe transferi.
falcaonun kesin kalacağını düşünürsek onun arkasına daha hızlı ve tempolu adamlar koymamız şart.Aksi taktirde geçen senden bir farkı olmaz.Yahu isim olarak geçen seneki kadroyu çok övüyorduk.Önümüzde canlı bir örnek varken artık bu basit hataları yapmmalıyız.

renktaş emre kılıçda klübe transferi.
falcaonun kesin kalacağını düşünürsek onun arkasına daha hızlı ve tempolu adamlar koymamız şart.Aksi taktirde geçen senden bir farkı olmaz.Yahu isim olarak geçen seneki kadroyu çok övüyorduk.Önümüzde canlı bir örnek varken artık bu basit hataları yapmmalıyız.

Ben şutları için bile oynaması taraftarıyım ama Emre bir kanatta feg diğer kanatta olursa bu sezonki 6.lığı mumla ararız.Diğer kanat hızlı adam eksiltebilen biri olmalı.

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başkanın bahsettiği 4 oyuncu belli...

Feghouli-Babel-Belhanda-Donk

Donk ısrarını hiç anlamıyorum anlamayacağım da.Zaten sözleşmesi bitti gitsin bakalım kim verecek ona istediği parayı. 300 bin bile zor verirler.

Feghouli, Babel, Belhanda ve Diagne'den kurtulup hem maaş yükünü azaltırız hem de bu dörtlüden bi 10 milyon kaldırsak efsane olur.

Kırmızı kafasına tükürdüğüm Babel'den bonservis falan beklemiyorum kurtulalım yeter.

Fener limite uymuyorum istedigim kadar harcarim deyip ceza da yemez ise bizde seneye yabanci sinirina uymayalim sikiyorsa ceza versinler,bizim olmadigimiz ligde her takim iflas eder

Emre Kılınç yarın açıklanacakmış. O konuda sıkıntı çünkü sabah sağlık testine girmişler. Bide bu Mensah olayı var. Seri-Mensah ikilisi olmaz. Eğer olacaksa bize sağlam bir 6 numara lazım. Wanyama,Sissoko tarzında. Yoksa her maç elek oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt