Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.621
- 8.066
- 1.428
Transfer beklemeyin demistim çikti ortaya bu kafayla devam edilirse bu senede takim 6. Bitirir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-3 haftalık sakatlıkları olmasa acayip faydalı olacak bakalım umarım iyi hazırlanır.Falcao bizi utandirsa bari, yoksa bu sene cop olacak
2 tane kulübe transferini bir de emre kılınç transferini haftalardir yıldız gibi önümüze koymaktan bikmadilar yok bugün yok yarın.
Hay ben sizin yapacağınız işin
İnşallah virüs sen de çıkmaz renktaş.Çıkarsa da moralini yüksekte tut..
Belki de gittiler bilmiyoruz...
Hee.cok iyi transferler olacak.izleyip gorursun artikTransfer beklemeyin demistim çikti ortaya bu kafayla devam edilirse bu senede takim 6. Bitirir.
Keşke kalsa da lemina sürekli sakatlanıyor kronikmiş gibi geliyor. Yoksa iyi ikililerdiLemina Seri ikilisi kalirsa baya sevinirim ikiside çok iyi topçu
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
renktaş emre kılıçda klübe transferi.
falcaonun kesin kalacağını düşünürsek onun arkasına daha hızlı ve tempolu adamlar koymamız şart.Aksi taktirde geçen senden bir farkı olmaz.Yahu isim olarak geçen seneki kadroyu çok övüyorduk.Önümüzde canlı bir örnek varken artık bu basit hataları yapmmalıyız.
Lemina Seri ikilisi kalirsa baya sevinirim ikiside çok iyi topçu
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
40 hafta ustune avrupa maclari imkani yok sakatlanmamasina2-3 haftalık sakatlıkları olmasa acayip faydalı olacak bakalım umarım iyi hazırlanır.