Doğukan Sağlamer
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2019
- 1.518
- 812
- 608
sonuncu isim donk beyler kesin bilgi yayalım lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Keramettin TANRIVERDİ Aksi düşünülebilir miydi ki?Mustafa Cengiz'in 4 futbolcu bizi çok yoruyor açıklamasında ki 4 futbolcu;
Belhanda,Babel,Feghouli,Donk (TransferWeb)
Donk'u az çok tahmin ediyordum. Babel de şaşırtıcı değil. Para için Uganda Ligi'ne bile gidebilecek biri.Seri-Cprien nasıl olur gençler. Eminim şimdi bir iki kişi bayılır.![]()
Duyum mu renkdaş??
F A T I H T E R I M
İlk senin alıntı yapacağını biliyordum Nuri. Lemina sakat be kardeşim. Keşke olmasaydı ama işte.O adama zaafımız var abi ama ben şahsen yine de Lemina-Cyprien isterim.
İlk senin alıntı yapacağını biliyordum Nuri. Lemina sakat be kardeşim. Keşke olmasaydı ama işte.
aynen abi, sakatlık sorunu Cyprien içinde geçerli.Hoca o paralara kalsın baskısı yapmaz ama baktılar kimse alınmıyor 1 yıl daha devam edilmesi çok da mantıksız sayılmaz.Donk için niye yoruluyoruz yaw 300-400 teklif edin kabul etmiyorsa uzasın pandemi sonrası rezalet oynadı zaten.
Hoca kalsın baskısı yapıyor diye 1 milyon falan verilirse büyük hata olur. Tabi bunlar hep fikir yürütme belki çatnedir 4. isim. Kiralık gitmek istemeyenler de olabilir ahmet, jimmy vs.
Uygun maaşa kalsın 1 sene daha bence de ama rest falan çekiyorsa yol versinler hemen.Hoca o paralara kalsın baskısı yapmaz ama baktılar kimse alınmıyor 1 yıl daha devam edilmesi çok da mantıksız sayılmaz.
oyuncu satışlarını bekliyoruz al sat dengesi için.
Tanıtım videosu falan çekeceklerdir.
Bizim spor muhabeleri kadar kötüsu yoktur başka Ülkelere bakıncasormadılar