- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
kamil ve kalu kap bekliyorum 5 güne,bakalım
inşallah alırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yazık ilk 11 kuran emeğineMuslera
Omar - Luyindama - Marcao - Saracchi
Transfer
Emre.K - Mensah - Arda - Transfer
Falcao
Donka son teklif olarak 400 bin € önersinler. Brüggenin verecegide anca bu kadar olur.
Sana da ilk 11 begendiremiyoruz be sergiyazık ilk 11 kuran emeğine
kimle oynayacaz?babel ve feghouli gidecek,onyekuru yok.sahaya sen cıkmaycaksın herhalde.sadece emre kılıncla olmaz o işhem kamil hem kalu olmayacak uçmayın
inanılmaz kötü ön tarafSana da ilk 11 begendiremiyoruz be sergi
Aynen Musaba da geliyor, 3 yabanci kanat daha alacagizkamil ve kalu kap bekliyorum 5 güne,bakalıminşallah alırız
Aynen Musaba da geliyor, 3 yabanci kanat daha alacagiz
Onyekuru ve Bruma'da telefon bekliyo..Aynen Musaba da geliyor, 3 yabanci kanat daha alacagiz
yooo,babel sag kanat,feghouli sol kanat oynayacak.yedegi de emre kılınc olur.ya da babel ve feghouli gider,kimseyi almayız.zaten cok kanat var takımda.sahaya hayri cund ve ben de cıkarım gerekirseAynen Musaba da geliyor, 3 yabanci kanat daha alacagiz
Kamil icin de bu paralari istiyorlar. O parayi Kamil'e verirsen orta sahaya oyuncu kiralamak zorundasin.3.6 fazla baska bonservisli topcu alamiyoruz gelmesin
hem kamil hem kalu olmayacak uçmayın
Atletico Madrid'e pay vermemek için haberlere göre satın alma opsiyonuyla kiralayacaz.2 yıl içinde verilecek toplam bonservistir o..3.6 fazla baska bonservisli topcu alamiyoruz gelmesin