Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Kevin Stöger
Jeff Hendrick
Jeff Hendrick
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu kadar söyleyeyim Belhanda-Babel-Feghouli-Diagne dörtlüsünden elde edebileceğimiz bonservis miktarı max. 10 milyon euro.
Babel'den bonservis beklemeyin yeter ki gitsin o bize yeter.
Yunus ve Kerem forvet mi2 yabancı kanat işte.kerem forvet,yunus aslen forvet,ali yavuz aslen forvet
Seri ve Mensah alınırsa Mensah ya forvet arkası olarak düşünülüyordur ya da 4-3-3 için bir 6 numara alınacaktır. Bu 11 olmaz kesinlikle.
Muslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Seri Mensah
Emre Emre Onyekuru
Falcao
Imparator duymasın!hayırr
10 mu? haha
5 gelirse dua et kanka
bu kolpacıyı bir daha paylaşmayın burda
adam daha kimin açıklandığını bilmiyor
@Musap Aydinlikap ekiplerimiz hazır mı
@Moderatör
yunus kanada gecmeden önce forvetti alyapıda.senelerce izledim.cezasahasına yakın oynadıgında da daha etkili.gol sayısı kanat forvet ya da cezasahasına yakın oynadıgında artıyo.oyle olmayınca çöp diyosunuz zaten.bana mı anlatacan yunusu?kerem 9 numara giyiyor,transfrmarkette de forvet,sol kanat yazıyo mevkisi.kanatta oynuyo olabilir,hakkında bilgi sahibi değilim.keremin bütün maclarını izlediysen anlat özelliklerini de bilek.Yunus ve Kerem forvet mi
![]()
Maksimum diyorum kanka. Bazıları bunlardan 15 falan kazanırız diyor ona istinaden yazdım.
Diagne 5 + Belhanda-Feghouli 5 etse... Çok düşük tabi ama maaşlarını düşünürsek benim için efsane olay olur.