Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogulcan icin 1905 aciklamasi sacma 1904de aciklayalim

Marcao ve Luyindama ikilisinin en az bizle 6 ay daha oynaması gerek.Zaten bu ikiliyi 6 aydan sonra tutmak zor olur.Dediğin futbolcular gitmeli ama Marcao ve Luyindama giderse onları nasıl bulduysak yerlerini de ona benzer maliyette bulmalıyız.Senin görüşüne saygılıyım renktaş ama ben yüksek maaşlı futbolcu alınmasına karşıyım..

Ben de yüksek maaşlı oyuncuya karşıyım yabancıda sınırımız hatta 1,5 m€ falan olmalı ama bu sene 6 ay tek stoperli 2 ay da stopersiz oynadık Donk idare ediyordu o da gitti adamın pazarı da var bir sene tut elinde gerekirse sonra zarar etmeden satma ihtimalin yüksek olur başına sakatlık falan gelmezse

Transit jupiter falcaonun haritasinda kova burcu butun gezegenlerle kavustugu icin sadece fenere koyup 20 senelik sacmaligi bitirmekle kalmayacak bu sefer.ali yavuz ve arda da ayni gun ve kova burcular.onlarda olumlu ama ali yavuz daha iyi alacak etkileri.disiplinli olacaklar herseyden onemlisi saturnden oturu

Diğer türlü de rekabet ortami olmaz. Genç oyuncular cok abartiliyor.

Ali yavuzdan beklentim olduğu için demedim bizde sanki genç oyuncu 23-24 e doğru oynar algısı var bu çocuk iyiyse güveniyorsan en azından bu yaşlarda rotasyon için kullanırsın.. Oğulcan alinmasa bile Ali yavuzun bölgesinde min. 4-5 oyuncu olacak zaten bizimki rekabetin ötesinde birşey adamı dipsiz kuyulara atıyoruz 😆

Transit jupiter falcaonun haritasinda kova burcu butun gezegenlerle kavustugu icin sadece fenere koyup 20 senelik sacmaligi bitirmekle kalmayacak bu sefer.ali yavuz ve arda da ayni gun ve kova burcular.onlarda olumlu ama ali yavuz daha iyi alacak etkileri
bızde kova burcuyuz gorecegız

Kap beklemeyin gelmez. Gelseydi rodop falan yazardi direk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt