Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senın dedıklerın neden tutmadı aslanımDogru demis![]()
Iyi ki sen transferlere bakmiyorsun vallah, iki tane solak stoper nerede gorulmus.evet sirf satmak icin alirim uefa avrupa liginde gruptan ciksan satarsin
Marcao ve Luyindama ikilisinin en az bizle 6 ay daha oynaması gerek.Zaten bu ikiliyi 6 aydan sonra tutmak zor olur.Dediğin futbolcular gitmeli ama Marcao ve Luyindama giderse onları nasıl bulduysak yerlerini de ona benzer maliyette bulmalıyız.Senin görüşüne saygılıyım renktaş ama ben yüksek maaşlı futbolcu alınmasına karşıyım..
Coronaaasenın dedıklerın neden tutmadı aslanım
Diğer türlü de rekabet ortami olmaz. Genç oyuncular cok abartiliyor.
bızde kova burcuyuz gorecegızTransit jupiter falcaonun haritasinda kova burcu butun gezegenlerle kavustugu icin sadece fenere koyup 20 senelik sacmaligi bitirmekle kalmayacak bu sefer.ali yavuz ve arda da ayni gun ve kova burcular.onlarda olumlu ama ali yavuz daha iyi alacak etkileri
Coronaaa
Senin köpegin olsun sergencim, seni biraz sinirli gördumDalgasina yazdigim şeyden oturu polyanna dedigin icin,nasil olduguma dair bilgi alamazsin benden.ayrica kalu ve kamil gelirse 1 pizza,20 citir tavuk topu,falcao yazili turuncu formadan istiyorum
O beni aşarherseyı bılen astroloji coronayımı tahmın edemedı