Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 milyon euro bonservis bedeli verip yedek bekletmeyecektik herhalde marcaoyu üstat?
linnes yedek oyuncu statüsündeyken 900 bin aldigi yerde indirime gidilmesi gerekirken 1,4den imza atti :D

Linnes konusunda haklisin. Ama simdi sen ogulcana al 250 bine oyna diyemezsin. Adam bakar elin yabancısı 4 4.5 milyona oynuyor. Bu dengesizliği cozersek dediğine okeyim.

Fenerbahçe Mauricio Lemos için oyuncunun kulübüne resmi teklif yaptı

Bunlar ne yapiyor veya ne yapmaya calisiyor.
Merak ettim simdi

Linnes konusunda haklisin. Ama simdi sen ogulcana al 250 bine oyna diyemezsin. Adam bakar elin yabancısı 4 4.5 milyona oynuyor. Bu dengesizliği cozersek dediğine okeyim.
muslera'nin yeni sözlesmesini 2-2.5'a cekebilirsek zamanla ücretleri dengeli hale getirebiliriz bence.

fenere hakan yandasla ilgili takilmaya gerek yok. bunlarin seviyesine indigimiz sürece biz ilerleme kaydedemiyoruz. birakin ne halleri varsa görsünler

galatasaray'in müzesi kupalarla dolu. fenerin efsanesi dedikleri emre bel. bizde daha fazla kupa kazandi fenerde oynadigi süreye göre.

Maaşı gayet uygun 4 sene için toplam 18 milyon TL. Yani 2 milyon euro...

Yıllık 500 bin euro kazanacak çocuk. Ayrıca bonservissiz gelmesine rağmen imza parası ödememişler.

O yüzden maaşı çok çok makul bana göre. Bu tarz transferlerden 5 tane yaparsın 1 veya 2'si tutar.

Mesela geçen sene Jimmy, Şener, Taylan, Adem geldi. Falcao'dan almadığın katkıyı Adem'den aldık.

Yol uzun ne çıkağı bilinmez. İnşallah çok başarılı olur.

EfJ1Y5WX0AAxsJ6

Bilancolarla ilgili guzel bir yazi yazilmis. Bir yerden sonra Galatasarayin sahibi degisecek gibi duruyor. Hisseler kredi karsiligi rehin verilmis

Ben ogulcandan bu seneki adem büyük katkısı bekliyorum burda bazı renktaşlar ademi eleştirmesine ragmen bence geçen seneki en verimli transferlerimizden biriydi hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt