Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse formayi begenmiyordu ama bence oyuncularin üstünce canli gördükten sonra fena durmuyor sanki.
1.5 mensaha verilecek.Seriye verilmesinden iyidirşu an sadece maicon'dan gelen parayı harcayabiliyoruz. 1.5 milyonluk bütçe ile iki orta saha alamayız.
seri'ye kiralık ücreti isteyeceklerdir muhtemelen. ancak onu karşılarız eğer almaya karar verirsek.
Boş atiyorsun diyorum kardeşefendm kardeşm
hayrdır kardeşm

çok biliyorsun sen burdaBoş atiyorsun diyorum kardeş
Başkan bugün bir çok şey netleştirdi ben tatmin oldum. Kadroya Lemina yazmayacağımız ve Mensah yazacağımız kısmı kesin.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1.5 mensaha verilecek.Seriye verilmesinden iyidir
Sampıyonlar lıgı olarak 2 sampıyon kulupler kupası adı altında yarı fınalımız varGalatasaray şampiyonlar liginde kaç kere çeyrek final oynadı ? Yani son 8 e kaldı
Ben biliyorum demedim senin boş attigini söyledim. Yok bakestas yok kayode.çok biliyorsun sen burda
ben burda trasnfer bilgileri vermeye başladıgımda sen gs'li bile degildn muhtemlen
başkan dedi 4 ekime kadar zaman var die. düzgün soru soran olsa alırdın cevabını sen de
ligin ilk macı belhanda seri mensah 3lüsü çıkarız orta saha kevgire döner
42 biraderBen biliyorum demedim senin boş attigini söyledim. Yok bakestas yok kayode.
Yasin kac da duyum vermeye basladiginda ben Gsli olmuyormusum